Események betöltése

« Összes Események

Kezdő + haladó sziklamászó tanfolyam, Paklencia

2019-03-15 - 2019-03-24

99900Ft
Sziklamászó tanfolyam kezdőknek Paklenica

Jelentkezem !

Légy az első!

Tribe Loading Animation Image

Már jelentkeztél?

Itt kezelheted a jelentkezésedet.

Sziklamászó tanfolyam - mászótechnika fejlesztésElső 5 nap: kezdő sziklamászó tanfolyam

A sziklamászás gyakorlatra épülő sport, ezért érdemes sportágspecifikusan, jól kiforrott technika mentén megtanulni, akár a teljesen kezdő szintről is. Ehhez nagyon jó út, ha 2019. márciusában nálam kezded az idényt. A március 15-i nemzeti ünnepet már sziklamászással töltheted Paklenica-n, a horvátországi sziklamászó Paradicsomban és az első 5 napon belemélyülhetsz a sportmászás alapjaiba. A kezdő sziklamászó tanfolyam keretein belül megtanulsz ügyesen, precízen és energiatakarékosan mozogni a könnyebb sziklamászó utakban, megtanulsz a sziklamászó eszközökkel szakszerűen bánni, megtanulsz néhány alapvető csomót. S lesz majd este és reggel az ötödik napon és már itt alkalmas leszel önálló sziklamászásra.

Sziklamászó tanfolyam - mászótechnika fejlesztésKevés elmélet, sok mászás a Te egyéni szintednek megfelelően:
Mindent a legelejéről kezdünk, így lépésről-lépésre fogsz belerázódni a sziklamászásba. A kezdő sziklamászó tanfolyamon tanultakat mászófalon, mászóteremben is kiválóan tudod majd alkalmazni.

Második 5 nap: középfokú sziklamászó tanfolyam

Sziklamászó tanfolyam PaklenicaHa úgy érzed, szeretnél magas szintre lépni, maradhatsz még további 5 napot a horvátországi sziklamászó Paradicsomban és a középfokú sziklamászó tanfolyamon belemélyülünk a haladó sziklamászó technikákba. Megnézzük a több kötélhosszas sziklamászás elemeit, felgyorsítjuk azon trükkök alkalmazási sebességét, amelyeket az első 5 napban, a kezdő sziklamászó tanfolyam keretein belül tanultál.

Mit fogsz tudni a sziklamászó tanfolyam végére?

Középfokú sziklamászó tanfolyamA tizedik nap végére gyakorlatod lesz sportmászásban és nittelt több kötélhosszas utak mászásában. Megismered a hozzájuk tartozó sziklamászó eszközöket, sőt később rengeteg pénzt megtakaríthatsz azzal, ha tudod, mit-hol érdemes beszerezni. Ezekről sok szót fogunk ejteni.

Kialakul egy alap mozgástechnika, amellyel hatékonyan tudsz mozogni mind sziklán, mind mászóteremben. Hangsúlyt helyezünk a lábtechnikára, lépéstechnikára, megtanulod a helyes egyensúlyozást, ill. megtanulsz három-pont technikával ügyesen mászni.

A tanfolyam során tanulunk a kiegészítő edzésekről, azaz tudni fogod, hogyan érdemes a mászáson kívül a sziklamászásra, falmászásra készülni. Megbeszéljük milyen keresztedzések a leghatékonyabbak a sziklamászáshoz, igény esetén egyéni edzéstervet is készíthetünk.

Megismered a sziklamászás magyarországi jogi szabályozását, ami jelentősen eltér az európai gyakorlattól. Természetesen megtanulod azt is, hogyan felelhetsz meg ezeknek könnyedén.

Középfokú sziklamászó tanfolyamNem utolsó sorban megismered Paklenica-t, ahova minden tanulóm rendszeresen visszajár, hiszen fantasztikusan gyönyörű, tele van mindenféle nehézségű és hosszúságú mászóutakkal, így kedvére talál bárki számára megfelelőt, akár kezdő, akár vérprofi.

Jelentkezz egyszerre a kezdő és középfokú sziklamászó tanfolyamra, melynek együttes kedvezményes ára 99.900Ft

Sziklamászó tanfolyam - Paklenica

Részletek

Kezdés:
2019-03-15
Vége:
2019-03-24
Összeg:
99900Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , ,

Helyszín

Paklenica, Horvátország
Starigrad-Paklenica, Horvátország: + Google Térkép

Tetszik a bejegyzés? Iratkozz fel a Facebook vagy Instagram követőim közé és mindig frissen láthatod az újdonságokat!

hu_HU
hu_HU