Események betöltése

« Összes Események

Kezdő sziklamászó tanfolyam, Paklenica

április 19 - április 28

69900Ft
Húsvét kezdő sziklamászó tanfolyam SZM1 Paklenica

Hogyan tanulhatsz meg lazán sziklát mászni? A kezdő sziklamászó tanfolyam lényege, hogy a sportmászás alapjaitól kezdve elsajátítod a helyes mozgástechnikát, lábhasználatot, egyensúlyozós trükköket, amelyekkel utána a sziklán kényelmesen fogsz tudni mászni. A mozgástechnikán túl ügyesen és szakszerűen fogod tudni használni a sziklamászó eszközöket.

Hogyan leszel sziklamászó, ha még sosem másztál?

A kezdők sziklafalai kedves dőlésszögűek. Amikor már magabiztosan mozogsz a kevésbé meredek falakon, akkor kezdhetünk az igényeidnek megfelelő kihívásokat keresni számodra. Kis csoportokban dolgozunk, ezért testre szabott utakkal, egyéni ütemben tudsz fejlődni.

Pont ezért megyünk Paklenica-ra sziklamászó tanfolyamokat tartani, mert ott kis területen belül rengeteg lehetőségünk van, így pillanatok alatt egyre több és több sikerélményt szerzel és nagyon gyorsan fejlődik a tudásod. Az utolsó napon olyan szinten leszel, amivel akár önállóan is tudsz majd mászni, ill. készen állsz a következő szintekhez, ha szeretnél tovább fejlődni.

Mit tanulunk a kezdő sziklamászó tanfolyamon?

Sokat fogsz mászni, de fontos, hogy annyit, amennyit szeretnél! A legfőbb szempont, hogy érezd jól magadat, élvezd a mászást és ismerd fel a benned rejlő lehetőségeket. Oktatóid minden erejükkel azon lesznek, hogy ez így legyen. 🙂 Megtanulod a helyes kéz- és lábhasználatot, megtanulod, hogyan érdemes egyensúlyoznod, amikkel erőt és energiát fogsz megtakarítani.

A sziklamászó mozgáson túl megtanulod a sziklamászó eszközök helyes használatát, amikkel a mászásodat biztonságossá tudod tenni és amivel a tanfolyam után akár önállóan is alkalmas leszel a sportmászásra akár magyarországi körülmények között, akár külföldi, jól biztosított mászóhelyeken és mászóteremben.

A kezdő sziklamászó tanfolyamon megtanulod, hogyan kell

  • társat biztosítani,
  • ereszkedésbe átszerelni,
  • ereszkedni,
  • köztest akasztani előremászás során,
  • egyszerű standokat építeni,
  • több kötélhosszas utat mászni.

A sziklamászó tanfolyam helyszíne

Mindezt Horvátországban, a Paklenica Nemzeti Parkban, ahol fantasztikus minőségű kőzeten, jól biztosított mászóutakon tanítunk meg Téged minden fontos elemre, hogy mire hazaérsz önálló mászásra is alkalmas sziklamászó lehess. A kezdő sziklamászó tanfolyamon tanultakat mászóteremben is nagyszerűen tudod alkalmazni.

Egyéb költségek

  • A tanfolyam ára: 69.900Ft/fő
  • Szállás: (gyönyörű apartmanban) 180€/fő (Ha tudsz jobbat, természetesen intézhetsz saját magadnak is szállást! Kérem, hogy ezt jelezd nekem!)
  • Parkbelépő: 200HRK/teljes tanfolyam
  • Balesetbiztosítás: kb. 8.000Ft/tanfolyam (meglévő ÖAV tagsági esetén nem szükséges további biztosítás, de EU-s TB kártyát hozz magaddal!)

Ha nincs felszerelésed, a mászócipőn kívül a technikai eszközöket tanfolyam idejére díjmentesen biztosítjuk számodra!

Részletek

Kezdés:
április 19
Vége:
április 28
Összeg:
69900Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , ,

Szervező

Farkas Gyula
Telefon:
+36303504083
E-mail:
kapcsolat@funfit.hu

Helyszín

Paklenica, Horvátország
Starigrad-Paklenica, Horvátország: + Google Térkép

Jelentkezem !

Még 4 hely van az eseményre!

Tribe Loading Animation Image

Már jelentkeztél?

Itt kezelheted a jelentkezésedet.