Átlátszó kép

Sziklamászó tanfolyamaimat a Krea-Túra Hegymászó és Természetjáró Egyesületen keresztül tartom. Ezeket a https://sziklamaszotanfolyam.hu oldalon tudod elérni. Ha pedig egyesületünk tagja szeretnél lenni, szeretnél egy jó csapathoz tartozni, esetleg magyarországi sziklamászó-engedélyre van szükséged, a https://krea-tura.hu oldalon keresztül tudsz csatlakozni hozzánk.

Paklenica, Horvátország

  1. Események
  2. Helyszínek
  3. Paklenica, Horvátország
Események at this helyszín
Ma

Kalandozások Dalmáciában – Horvátország tetején

Paklenica, Horvátország Starigrad-Paklenica, Horvátország:

Túrázzunk együtt Észak-Dalmáciában! Gyönyörű hegyekről csodálhatod az Adriai-tengert, a buja májusi növényzettől a kopár Marsbéli tájig mindenhova elkalandozunk. Felkapaszkodunk Horvátország legmagasabb csúcsára is, a Dinara-ra. Belekóstolunk a dalmát gasztronómiába, gyönyörű naplementéket nézünk és persze közben az útjainknak lesz némi sportértéke is. Megismerkedhetsz új emberekkel, de akár kedveseddel, barátoddal, barátnőddel is Olvasd tovább…

Figyelem! Köss sztornóbiztosítást!Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a jelentkezésed lemondása, módosítása költségvonzattal járhat. Lemondási feltételeinket az Általános Szerződési Feltételek között találod. Javasoljuk, hogy köss sztornóbiztosítást, hogy pl. betegség esetén elkerüld a lemondási költségeket!