Átlátszó kép

Sziklamászó tanfolyamaimat a Krea-Túra Hegymászó és Természetjáró Egyesületen keresztül tartom. Ezeket a https://sziklamaszotanfolyam.hu oldalon tudod elérni. Ha pedig egyesületünk tagja szeretnél lenni, szeretnél egy jó csapathoz tartozni, esetleg magyarországi sziklamászó-engedélyre van szükséged, a https://krea-tura.hu oldalon keresztül tudsz csatlakozni hozzánk.

Wienerwald

  1. Események
  2. Helyszínek
  3. Wienerwald
Események at this helyszín
Ma

Cukisteig – via ferrata triatlon kezdőknek

Wienerwald Brühlerstrasse, Mödling, Ausztria

100% élvezet - 0% parafaktor Látogass ki velünk a Bécsi-erdőbe, ahol három nagyon aranyos, nagyon szép klettersteig-et, olasz nevén via ferrata-t, azaz drótos utat mászunk végig! Ha még sosem jártál klettersteig túrákon, akkor ezek azok, amelyekkel meg fogod szeretni a túrázás eme fajtáját! Kinek ajánlott ez a klettersteig túra? Ha Olvasd tovább…

Vedd meg a Jegyeket 100.00€ 2 jegyek left

Figyelem! Köss sztornóbiztosítást!Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a jelentkezésed lemondása, módosítása költségvonzattal járhat. Lemondási feltételeinket az Általános Szerződési Feltételek között találod. Javasoljuk, hogy köss sztornóbiztosítást, hogy pl. betegség esetén elkerüld a lemondási költségeket!