Farkas Gyula nemzetközi hegyi túravezető, hegymászó sportedző, sziklamászó oktató

Üdv az Alaptáboromban! 🙂

2008. óta vagyok okleveles hegymászó sportedző és sziklamászó oktató. Azóta több ezer emberrel szerettettem meg a sziklamászást és a hegyek világát. 2010-2015. között a Magyar Hegymászó és Sportmászó Szövetség (MHSSz) elnökségi tagja volt, jelenleg pedig a Magyar Hegyivezetők és Hegyi Túravezetők Egyesületének vagyok az alelnöke, oktatási vezetője. Irányítom még a Krea-Túra Hegymászó és Természetjáró Egyesületet. Többedmagammal létrehoztuk Magyarországon a nemzetközi hegyi túravezető képzést, amely nemzetközi akkreditációjánál és az UIMLA (Union Of International Mountain Leader Associations) teljesjogú taggá válásunknál irányító szerepet töltöttem be.

Farkas Gyula International Mountain Leader

Eredetileg villamosmérnöknek, informatikus-mérnöknek és mérnök-tanárnak tanultam. Másfél évtizedig szoftverfejlesztéssel foglalkoztam, amikor végleg beszippantott az outdoor világ. Ahogy már írtam, 2008-ban végeztem hegymászó sportedzőként és 2022-ben tettem le a nemzetközi hegyi túravezetői (International Mountain Leader) vizsgáimat.

A fejlődő pedagógiai módszereket folyamatosan próbálom beépíteni az oktatási eszköztáramba. Oktatási módszerem és túravezetési stratégiám alapja, hogy minél több sikerélményhez juttassam a tanulóimat, túratársaimat. Szóval, ha olyan hegyi programot keresel magadnak, ahol kapsz kihívást és közben komfortosan érzed magadat, akkor nálam meg fogod találni a számodra is szuper programot.

Itt találod a túráimat »»

Itt találod a sziklamászó tanfolyamokat, ahol oktatok »»

Ha pedig a kollegámmá szeretnél válni, akkor itt találod a nemzetközi hegyi túravezető tanfolyamokat »

Telefonon is elérhető vagyok az alábbi telefonszámok bármelyikén:
+36 30 350 4083 vagy +43 676 924 7036