Átlátszó kép

Sziklamászó tanfolyamaimat a Krea-Túra Hegymászó és Természetjáró Egyesületen keresztül tartom. Ezeket a https://sziklamaszotanfolyam.hu oldalon tudod elérni. Ha pedig egyesületünk tagja szeretnél lenni, szeretnél egy jó csapathoz tartozni, esetleg magyarországi sziklamászó-engedélyre van szükséged, a https://krea-tura.hu oldalon keresztül tudsz csatlakozni hozzánk.

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Hétvégi kezdő sziklamászó tanfolyam, Magyarország szikláin

2021-05-15 @ 09:00 - 2021-05-24 @ 16:00

55900Ft
Kezdő sziklamászó tanfolyam Magyarország szikláin

Májusban, Pünkösd hétfővel kiegészítve, két hétvégés / 5 napos intenzív kezdő sziklamászó tanfolyamot tartunk Magyarország szikláin. Ha még sosem másztál sziklát, vagy úgy érzed, bizonytalan a tudásod, akkor ezen a tanfolyamon remekül el tudod sajátítani azokat az ismereteket, amelyekkel utána önállóan is remekül fogsz tudni mászni akár sziklán, akár mászóteremben.

Megismered a legfőbb magyarországi sziklamászó helyeket, ill. jó alapjaid lesznek egy haladó sziklamászó tanfolyamhoz is. Nem utolsó sorban bekerülsz sziklamászós társaságunkba, így később mindig fogsz találni magad mellé ismerős vagy éppen új sziklamászó társakat.

A kezdő sziklamászó tanfolyam időtartama

5 nap/2 hétvége (2021. május 15-16. és 2021. május 22-24 / Pünkösd hétvége)
Nem kell hozzá szabadságot kivenned.

A sziklamászó tanfolyam díját fizetheted SZÉP kártyával is!

SZÉP kártya elfogadási lehetőség

Fizethetsz SZÉP kártyával

Mit tanulsz a kezdő sziklamászó tanfolyam során?

Elsősorban a sportmászás alapjait fogod tanulni:

  • sziklamászó mozgás
  • sziklamászó eszközök használata
  • felsőbiztosításos mászás
  • elölmászás
  • eresztésbe átszerelés
  • ereszkedés
  • társbiztosítás

Kinek ajánlott ez a tanfolyam?

Akár mászóteremben, akár sziklafalakon szeretnél mászni, ez a tanfolyam kiváló lesz számodra. Ha a hegymászás, alpesi sziklamászás érdelel, ez a tanfolyam szintén ideális lehet számodra.

Nincs saját felszerelésed?

Semmi baj. A tanfolyam idejére minden technikai eszközt díjmentesen biztosítunk számodra. Neked csak mászócipőt kell beszerezned.

Nincs mászópárod?

Lesz. 🙂 De ha van valaki, akivel szívesen másznál, hívd el őt is a tanfolyamra és páros jelentkezés esetén 10% (5% + 5%) kedvezményt kaptok.

A sziklamászó tanfolyam helyszínei

Alapvetően a magyarországi sziklamászó helyeken fogunk mászni, az aktuális COVID rendeletek betartása mellett. Minden nap utazunk egy kicsit, de főleg a Budapest körüli mászóhelyeket fogjuk megcélozni. A pontos helyszínt a tanfolyamon fogjuk mindig egyeztetni, mert ez függ a létszámtól, a csapat mászótudásától, időjárástól, stb.

Ha bármilyen további kérdésed felmerülne a tanfolyammal kapcsolatban, feltétlenül keress meg!

Magyarországon a sziklamászás engedélyhez kötött tevékenység.
A magyarországi mászóengedély díja: +4.000Ft, melyet a Magyar Hegyivezetők és Hegyi Túravezetők Egyesületénél tudsz igényelni magadnak

Részletek

Kezdés:
2021-05-15 @ 09:00
Vége:
2021-05-24 @ 16:00
Összeg:
55900Ft
Esemény kategóriák:
, , ,

Helyszín

Magyarország szikláin
Budapest, Magyarország + Google Térkép

Figyelem! Köss sztornóbiztosítást!Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a jelentkezésed lemondása, módosítása költségvonzattal járhat. Lemondási feltételeinket az Általános Szerződési Feltételek között találod. Javasoljuk, hogy köss sztornóbiztosítást, hogy pl. betegség esetén elkerüld a lemondási költségeket!

Ez az esemény telt házas lett. Nézd meg a többi időpontunkat, biztosan találsz megfelelőt vagy írj egy email-t, hogy érdekel a program. Ha lesz lemondás, értesítünk.