Átlátszó kép

Sziklamászó tanfolyamaimat a Krea-Túra Hegymászó és Természetjáró Egyesületen keresztül tartom. Ezeket a https://sziklamaszotanfolyam.hu oldalon tudod elérni. Ha pedig egyesületünk tagja szeretnél lenni, szeretnél egy jó csapathoz tartozni, esetleg magyarországi sziklamászó-engedélyre van szükséged, a https://krea-tura.hu oldalon keresztül tudsz csatlakozni hozzánk.

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Budapest kilátói – Éjszakai túra

2020-11-11 @ 17:30 - 20:00

2500Ft
Éjszakai túra a Budai-hegységben

Van kedved éjszaka barangolni egyet a Budai-hegység legszebb kilátóihoz? Megnézzük, milyen a kivilágított Budapest fentről. Hozd a fejlámpádat, hozz egy termosz teát és irány az erdő!

A találkozó a Normafa síház előtt lesz 18:45-19:00 között, innen megyünk tovább a panorámaúton keresztül az Erzsébet-kilátóhoz. Onnan leereszkedünk a Szépjuhászné-nyeregbe, majd megkeressük a Kis-Hárshegyi és Nagy-Hárshegyi kilátókat, majd kis kerülővel visszatérünk a Normafához.

SZÉP kártya elfogadási lehetőség

Fizess SZÉP kártyával!

Az éjszakai túra adatai

Éjszakai túraA táv: 11km
Szintkülönbség: kb. 500m
Idő: kb. 2-2,5 óra

Túra nehézsége: könnyű

Ruházat és felszerelés

Hozz időjárásnak megfelelő ruházatot, ha esik, akkor esőkabátot! Hozz olyan cipőt, amivel sáros talajon is tudsz túrázni! Ha a térdeidet kímélni szeretnéd, akkor hozhatsz teleszkópos túrabotot is. Működőképes fejlámpa mindenképpen legyen nálad!

BKK

Ha busszal szeretnél feljönni, akkor a Széll Kálmán térről a 21, 21A jelű buszokat tudod igénybe venni. Lefelé lesz elég autó, hogy túra után vissza tudjunk transzportálni pl. a Déli-pályaudvarhoz.

Éjszakai túra a Budai-hegységben

 

Részletek

Dátum:
2020-11-11
Időpont:
17:30 - 20:00
Összeg:
2500Ft
Esemény kategóriák:
, , , ,

Helyszín

Normafa
Normafa-síház
Budapest, Magyarország
+ Google Térkép

Figyelem! Köss sztornóbiztosítást!Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a jelentkezésed lemondása, módosítása költségvonzattal járhat. Lemondási feltételeinket az Általános Szerződési Feltételek között találod. Javasoljuk, hogy köss sztornóbiztosítást, hogy pl. betegség esetén elkerüld a lemondási költségeket!