Átlátszó kép

Sziklamászó tanfolyamaimat a Krea-Túra Hegymászó és Természetjáró Egyesületen keresztül tartom. Ezeket a https://sziklamaszotanfolyam.hu oldalon tudod elérni. Ha pedig egyesületünk tagja szeretnél lenni, szeretnél egy jó csapathoz tartozni, esetleg magyarországi sziklamászó-engedélyre van szükséged, a https://krea-tura.hu oldalon keresztül tudsz csatlakozni hozzánk.

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Haladó sziklamászó workshop – mászótechnika fejlesztés

2020-05-15

10000Ft
Sziklamászó edzés - sportmászás mászótechnika

Ezen a sziklamászó edzésen a mászótechnikádat fogjuk fejleszteni. Finomítjuk a lábtechnikát, a látásmódodat, hova léphetsz, hova foghatsz, hogy hatékonyabb legyen a felfelé haladásod sziklamászás közben.

A foglalkozás kis csoportos, így teljesen testre szabott feladatokkal fogsz egyre jobb és jobb szinten mászni. Természetesen egyedi mászós igényeidet is átbeszélhetjük és közösen kitaláljuk hozzá a megfelelő felkészítő programot.

A részleteket, helyszínt, utazást, szükséges felszerelést, regisztráció után egyeztetjük. A vírushelyzetre való tekintettel az biztos, hogy valahol a közelben maradunk. 🙂

Figyelem! Köss sztornóbiztosítást!Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a jelentkezésed lemondása, módosítása költségvonzattal járhat. Lemondási feltételeinket az Általános Szerződési Feltételek között találod. Javasoljuk, hogy köss sztornóbiztosítást, hogy pl. betegség esetén elkerüld a lemondási költségeket!