esemény betöltése

« Minden esemény

  • Ez az esemény elmúlt.

Haladó sziklamászó workshop – mászótechnika fejlesztés

2020-05-07 @ 10:00 - 16:00

10000Ft
Sziklamászó edzés - sportmászás mászótechnika

Ezen a sziklamászó edzésen a mászótechnikádat fogjuk fejleszteni. Finomítjuk a lábtechnikát, a látásmódodat, hova léphetsz, hova foghatsz, hogy hatékonyabb legyen a felfelé haladásod sziklamászás közben.

A foglalkozás kis csoportos, így teljesen testre szabott feladatokkal fogsz egyre jobb és jobb szinten mászni. Természetesen egyedi mászós igényeidet is átbeszélhetjük és közösen kitaláljuk hozzá a megfelelő felkészítő programot.

Olyan helyre megyünk, ahol az utak nehézsége V-VIII (5a – 7a) közötti lesz.

A részleteket, helyszínt, utazást, szükséges felszerelést, regisztráció után egyeztetjük. A vírushelyzetre való tekintettel az biztos, hogy valahol a közelben maradunk. 🙂

Részletek

Dátum:
2020-05-07
Időpont:
10:00 - 16:00
Összeg:
10000Ft
Esemény kategóriák:
, , , ,
Esemény címkék:
, , ,

Helyszín

Magyarország szikláin
Budapest, Magyarország + Google Térkép

Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a jelentkezésed lemondása, módosítása költségvonzattal járhat. Lemondási feltételeinket az Általános Szerződési Feltételek között találod. Javasoljuk, hogy köss sztornóbiztosítást, hogy pl. betegség esetén elkerüld a lemondási költségeket!

Ez az esemény telt házas lett. Nézd meg a többi időpontunkat, biztosan találsz megfelelőt vagy írj egy email-t, hogy érdekel a program. Ha lesz lemondás, értesítünk.