Átlátszó kép

Sziklamászó tanfolyamaimat a Krea-Túra Hegymászó és Természetjáró Egyesületen keresztül tartom. Ezeket a https://sziklamaszotanfolyam.hu oldalon tudod elérni. Ha pedig egyesületünk tagja szeretnél lenni, szeretnél egy jó csapathoz tartozni, esetleg magyarországi sziklamászó-engedélyre van szükséged, a https://krea-tura.hu oldalon keresztül tudsz csatlakozni hozzánk.

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Húsvéti sziklamászó tábor, Paklenica

2019-04-19 - 2019-04-23

49900Ft
sziklamászó tábor Húsvét Paklenica

Mássz I-II fokozattal jobban!

A 2019 húsvéti sziklamászó tábor célja a  sziklamászó mozgás elsajátítása, ill. fejlesztése. Ha még nem másztál sosem, akkor most meg fogsz lepődni, mi mindenre vagy képes a sziklafalon. 🙂 Ha pedig már másztál, akkor most áttörjük a gátakat és a sziklamászó tábor végére még jobban fogsz, még nehezebb utakat tudsz meghódítani.

Mennyi szabadságot kell kivenned?

A munkahelyi szabadság nagy kincs. 🙂 A paklenica-i sziklamászó táborunkban megkóstolhatod a sziklamászást és pár nap után rájöhetsz, hogy milyen jó dolog! 🙂 Ügyesen fogsz mozogni a sziklafalakon és ezt az ügyességet később akár falmászó termekben is hasznosítani tudod.

A sziklamászó tábor a húsvéti Nagypéntektől Húsvét utáni keddig tart, így egyetlen nap szabadsággal 5 teljes napot élvezhetsz az Adriai-tenger partján fekvő mászóparadicsomban.

Mit fogunk csinálni a sziklamászó táborban?

Megtanítunk a sziklán mozogni és megtanulhatsz néhány fontos csomót, biztosítási technikát, amiket később mászótermekben, és akár hazai sziklamászó helyeken is tudsz használni majd, ha önállóan szeretnél mászni.

Hogyan tanulhatsz meg lazán sziklát mászni? A sziklamászó tábor lényege, hogy megtanulj ügyesen mozogni a sziklán.

Kiderül,

  • milyen fontos a lábtechnika,
  • milyen fogástechnikák léteznek,
  • hogyan lehet a légzéssel erőt összpontosítani,
  • mire való a törzs megfelelő pozícionálása.

A mozgástechnikán túl ügyesen és szakszerűen fogod tudni használni a sportmászáshoz és a termes falmászáshoz szükséges eszközöket is.

Ha már másztál, akkor pedig mérget vehetsz rá, hogy néhány fokozatot javulni fog a mászótechnikád.

Hogyan leszel sziklamászó, ha még sosem másztál?

A kezdők sziklafalai kedves dőlésszögűek. Amikor már magabiztosan mozogsz a kevésbé meredek falakon, akkor kezdhetünk az igényeidnek megfelelő kihívásokat keresni számodra. Kis csoportokban dolgozunk, ezért testre szabott utakkal, egyéni ütemben tudsz fejlődni.

Pont ezért megyünk Paklenica-ra sziklamászó tanfolyamokat tartani, mert ott kis területen belül rengeteg lehetőségünk van, így pillanatok alatt egyre több és több sikerélményt szerzel és nagyon gyorsan fejlődik a tudásod. Az utolsó napon olyan szinten leszel, amivel akár önállóan is tudsz majd mászni, ill. készen állsz a következő szintekhez, ha szeretnél tovább fejlődni.

Sokat fogsz mászni, de fontos, hogy annyit, amennyit Te szeretnél! A legfőbb szempont, hogy érezd jól magadat, élvezd a mászást és ismerd fel a benned rejlő lehetőségeket. Oktatóid minden erejükkel azon lesznek, hogy ez így legyen. 🙂 Megtanulod a helyes kéz- és lábhasználatot, megtanulod, hogyan érdemes egyensúlyoznod, amikkel erőt és energiát fogsz megtakarítani.

Már sziklamászó tanítványom vagy?

Önköltségesen várlak sok szeretettel a táborban!

A jelentkezési lapot töltsd ki, kérlek, hogy tudjam, mennyi emberre számítsak, de az automata e-mail-ben levő fizetési dolgok nem vonatkoznak Rád. 😉

 

A sziklamászó tanfolyam helyszíne

Mindezt Horvátországban, a Paklenica Nemzeti Parkban, ahol fantasztikus minőségű kőzeten, jól biztosított mászóutakon tanítunk meg Téged minden fontos elemre, hogy mire hazaérsz önálló mászásra is alkalmas sziklamászó lehess. A kezdő sziklamászó tanfolyamon tanultakat mászóteremben is nagyszerűen tudod alkalmazni.

Egyéb költségek

  • A tanfolyam ára: 49.900Ft/fő
  • Szállás: (gyönyörű apartmanban) 100€/fő (Ha tudsz jobbat, természetesen intézhetsz saját magadnak is szállást! Kérem, hogy ezt jelezd nekem!)
  • Parkbelépő: kb. 120HRK/tábor
  • Balesetbiztosítás: kb. 5.000Ft/tábor (meglévő ÖAV tagsági esetén nem szükséges további biztosítás, de EU-s TB kártyát hozz magaddal!)

Ha nincs felszerelésed, a mászócipőn kívül a technikai eszközöket tanfolyam idejére díjmentesen biztosítjuk számodra!

Részletek

Kezdés:
2019-04-19
Vége:
2019-04-23
Összeg:
49900Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , ,

Szervező

Farkas Gyula
Phone
+36303504083
Email
kapcsolat@funfit.hu

Helyszín

Paklenica, Horvátország
Starigrad-Paklenica, Horvátország: + Google Térkép

Figyelem! Köss sztornóbiztosítást!Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a jelentkezésed lemondása, módosítása költségvonzattal járhat. Lemondási feltételeinket az Általános Szerződési Feltételek között találod. Javasoljuk, hogy köss sztornóbiztosítást, hogy pl. betegség esetén elkerüld a lemondási költségeket!

Ez az esemény telt házas lett. Nézd meg a többi időpontunkat, biztosan találsz megfelelőt vagy írj egy email-t, hogy érdekel a program. Ha lesz lemondás, értesítünk.