esemény betöltése

« Minden esemény

Kezdő sziklamászó tanfolyam, Paklenica

szeptember 30 - október 4

79900Ft
Kezdő sziklamászó tanfolyam Paklenica

Tanulj nálunk sziklát mászni a mediterrán Horvátországban, a Paklenica Nemzeti Parkban és a környékbeli mászóhelyeken! Ezt a kurzusunkat kifejezetten kezdőknek és újrakezdőknek találtuk ki. Itt megtanulod a sziklamászó mozgást, megtanulod az alapevető kötéltechnikát és később akár önállóan is tudsz sziklát és mászótermi falakat mászni.

Lényeg, hogy csak lazán…! 🙂 Segítünk, hogy jól menjen, akkor is, ha sosem csináltál ilyet… A kezdő sziklamászó tanfolyam lényege, hogy a sportmászás alapjaitól kezdve tanulod a helyes mozgástechnikát, lábhasználatot, egyensúlyozós trükköket, amikkel utána a sziklán kényelmesen fogsz tudni mászni. A mozgástechnikán túl átnézzük a sziklamászó eszközök helyes és biztonságos készségszintű használatát.

A program során olyan tudásanyagot adunk át, amelyeket alkalmazva a magyarországi és külföldi mászóhelyeken, mászóiskolákban, mászótermekben is alkalmas leszel önállóan mászni.

Mit tanulunk a kezdő sziklamászó tanfolyamon?

A kezdő sziklamászó tanfolyamon a sziklamászó mozgáson kívül tanulsz egy sor, sportmászáshoz szükséges technikát:

  • főbb csomókat,
  • társat biztosítani,
  • ereszkedésbe átszerelni,
  • ereszkedni,
  • köztest akasztani előremászás során.

Megbeszéljük, milyen felszerelést érdemes vásárolnod magadnak, mik a főbb jellemzők, amelyek alapján kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbbet. Javaslunk néhány helyet, ahol érdemes vásárolnod és kiderül, hogy hol nem annyira jó.

És persze a sziklamászáson kívül komoly hangsúlyt fektetünk a relaxációra is… 🙂 A tengerparti környezet elég komoly lehetőségeket nyújt, hogy kipihenhesd magadat a napok végén. Igyekszünk jó hangulatot teremteni, közösségi életet kovácsolni a csapatba. 🙂 De a többi legyen meglepetés.

Lehet ennél jobb egy sziklamászó tanfolyam?

Mindezt Horvátországban, a Paklenica Nemzeti Parkban, ahol fantasztikus minőségű kőzeten, jól biztosított mászóutakon tanítunk meg Téged minden fontos elemre, hogy mire hazaérsz önálló mászásra is alkalmas sziklamászó lehess. A kezdő sziklamászó tanfolyamon tanultakat mászóteremben is nagyszerűen tudod alkalmazni.

Úgy érzed, gyenge a karod, hogy sziklamászó lehess?

A kezdők sziklafalai kedves dőlésszögűek és amikor már magabiztosan mozogsz a kevésbé meredek falakon, akkor kezdhetünk az igényeidnek megfelelő kihívásokat keresni számodra. Pont ezért megyünk Paklenica-ra sziklamászó tanfolyamokat tartani, mert ott kis területen belül rengeteg lehetőségünk van.

A videókat köszönjük Grabler Zsuzsinak.

További költségek

  • Szállás: (gyönyörű apartmanban) 170€/fő (Ha máshol szeretnél megszállni, kérjük jelezd mindenképpen!)
  • Parkbelépő: 18€/teljes tanfolyam
  • Balesetbiztosítás: kb. 5.000Ft/tanfolyam (meglévő ÖAV tagsági esetén nem szükséges további biztosítás, de EU-s TB kártyát hozz magaddal!)

Ha nincs felszerelésed, a mászócipőn kívül a technikai eszközöket tanfolyam idejére díjmentesen biztosítjuk számodra!

Szállást természetesen intézhetsz saját magadnak is, de kérjük, ezt jelezd előre!

Egy átlagos naplemente a tengernél, Paklenica

 

Részletek

Kezdés:
szeptember 30
Vége:
október 4
Összeg:
79900Ft
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:
, , ,

Helyszín

Paklenica, Horvátország
Starigrad-Paklenica, Horvátország: + Google Térkép

Foglald le a helyedet!

Már csak 6 hely van az eseményre!

Általános Szerződési Feltételek
Loading gif

Már jelentkeztél?

Itt kezelheted a jelentkezésedet.