esemény betöltése

« Minden esemény

 • Ez az esemény elmúlt.

Pünkösdi kezdő sziklamászó tanfolyam, Garda-tó/Arco

2022-06-01 - 2022-06-07

72900Ft
Kezdő sziklamászó tanfolyam, 2022 Pünkösd Garda-tó

A Garda-tónál eltölteni az idődet már önmagában is hatalmas élmény. Sziklát mászni szintén óriási kaland. Ha kettőt összekötöd, akkor az pedig életre szóló. Az arco-i kezdő sziklamászó tanfolyam pedig igazi hedonizmus. A tested megkapja a sziklamászás nyújtotta gyönyört, a gyomrod megkapja az olasz konyha kincseit, a szemed pedig a mediterrán Garda-tó partjától a 2000m-es magashegyekig a pazar látványt.

Ráadásul most beiktatjuk Pünkösd hétfőjét is, így kicsit kevesebb szabadsággal is meg tudod oldani a sziklamászó tanfolyamon való részvételedet.

Kell még ennél több beharangozó? 🙂 Persze, hogy kell! Olvasd el, milyen módszerekkel faragunk belőled ügyes sziklamászót!

Kinek való a kezdő sziklamászó tanfolyam?

 • A Garda-tó felett sziklát mászni elég pazar élményHa még nem voltál sziklán és szeretnél megtanulni mászni,
 • ha még csak néhányszor voltál sziklán, de szeretnél nehezebb utakat is megtanulni mászni,
 • ha szeretnéd a biztosítástechnikát, a kötélkezelési technikát helyesen megtanulni,
 • ha szeretnéd a tudásodat mászóterem műfalain is alkalmazni (micsoda alliteráció!!! 😀 ),
 • ha szeretnél sportosan, hasznosan eltölteni egy bő hetet szép környezetben,

akkor az arco-i kezdő sziklamászó tanfolyam pontosan az a hely, ahol mindezt megtalálod. A cél, hogy jól érezd magadat és közben sziklamászó váljon belőled!

A kezdő sziklamászó tanfolyamon az alábbi dolgokat fogjuk gyakorolni

 • Kezdő sziklamászó tanfolyam, ArcoAlap mászótechnika
 • Társbiztosítás – elölmászó és másodmászó biztosításának módja
 • Elölmászás technikája
 • Eresztésbe átszerelés
 • Ereszkedés

A fenti ismereteket mászótermekben is remekül fogod tudni alkalmazni!

Mit tanulhatsz még meg?

 • Milyen eszközöket érdemes megvásárolni, mit érdemes figyelembe venni, amikor bemész a mászóboltba?
 • Honnan lehet tudni, hol és mit lehet/érdemes mászni? – Mászókalauzok értelmezése.
 • Mit kell tenned, ha valami baj történik? – alap elsősegélynyújtás
 • Hogyan szervezz meg egy mentést, hogyan hívj segítséget?

Nincs felszereleséd, nincs párod? …és egyéb kérdések

Az első több kötélhosszas sziklamászó utak egyikeHa nincsenek saját eszközeid – ami kezdő mászóként teljesen érthető -, a tanfolyam idejére kapsz tőlünk mindenféle sziklamászó felszerelést, egyedül mászócipőt kell hoznod. Ennek a kiválasztásában, beszerzésében szívesen segítünk neked! A többire ne legyen gondod!

Arco-ban rengeteg mászóbolt van, így akár itt be is szerezhetsz jó áron, óriási választékban saját felszerelést. Ráadásul ott leszünk melletted, segítünk a legmegfelőbbeket kiválasztani!

Ha nincs párod, az sem baj. Lesz párod, ráadásul egy-egy tanfolyam során nagyon jó mászóközösségek szoktak kialakulni, akik később is összejárnak akár teremben, akár sziklán mászni.

A leggyakrabban felmerülő kérdések közé tartozik az is, hogy “fogom-e bírni fizikálisan“? Ahogyan fent olvashattad is, egyénre szabott feladatokat fogsz kapni, így mindig pont annyira leszel terhelve, amennyire abban a pillanatban alkalmas vagy. Nagyon ügyesen tudjuk a feladatokat kiosztani és ha esetleg fáradt vagy, akkor is el tudunk foglalni Téged ügyesen.

Általában reggel 8:30 körül szoktuk elkezdeni a foglalkozásokat és a kedvetekhez, motiváltságotokhoz, fáradtságotokhoz igazítjuk a befejezést. Ez általában kora délutánt szokott jelenteni, lehetőség szerint úgy, hogy a hely egyéb adottságait is élvezni tudjuk. 🙂

Kezdő sziklamászó tanfolyam, Arco, Garda-tóEgyéb költségek

 

Részletek

Kezdés:
2022-06-01
Vége:
2022-06-07
Összeg:
72900Ft
Esemény kategóriák:
, , ,
Esemény címkék:
, ,

Helyszín

Arco, Olaszország
Arco, Olaszország + Google Térkép

Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a jelentkezésed lemondása, módosítása költségvonzattal járhat. Lemondási feltételeinket az Általános Szerződési Feltételek között találod. Javasoljuk, hogy köss sztornóbiztosítást, hogy pl. betegség esetén elkerüld a lemondási költségeket!

Ez az esemény telt házas lett. Nézd meg a többi időpontunkat, biztosan találsz megfelelőt vagy írj egy email-t, hogy érdekel a program. Ha lesz lemondás, értesítünk.