Átlátszó kép

Sziklamászó tanfolyamaimat a Krea-Túra Hegymászó és Természetjáró Egyesületen keresztül tartom. Ezeket a https://sziklamaszotanfolyam.hu oldalon tudod elérni. Ha pedig egyesületünk tagja szeretnél lenni, szeretnél egy jó csapathoz tartozni, esetleg magyarországi sziklamászó-engedélyre van szükséged, a https://krea-tura.hu oldalon keresztül tudsz csatlakozni hozzánk.

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Kezdő sziklamászó tanfolyam, Magyarország

2020-06-30 - 2020-07-04

49900Ft
Magyarország szikláin - kezdő sziklamászó tanfolyam

Magyarország szikláira szervezünk kezdő sziklamászó tanfolyamot. Kis hazánkban is rengeteg mászóhely létezik, ezeken sajátíthatod el a sziklamászás legfontosabb fogásait a magyar sajátosságokat és persze utána lehetsz pár száz fős kis mászóközösségünk tagja.

Mit tanulsz a kezdő sziklamászó tanfolyam során?

Először is megtanulsz ügyesen mozogni a sziklán.

Közben elsajátítod azokat a technikákat, amiket a mászóiskolai mászások során alkalmaznod kell, és amiket akár mászóteremben is kamatoztathatsz:

  • társbiztosítás,
  • elölmászás technikája,
  • eresztésbe átszerelési módszerek,
  • ereszkedés.

Milyen felszerelésre lesz szükséged a kezdő sziklamászó tanfolyam gyakorlatain?

Ha van sportmászó felszerelésed, hozd el magaddal! Egyébként ha nincs, akkor a mászócipőn kívül minden egyéb eszközt díjmentesen biztosítunk számodra.

Helyszín

Magyarország szikláin. Időjárás és egyéb befolyásoló tényezők miatt mindig  egyeztetjük a következő napi programot.

Részletek

Kezdés:
2020-06-30
Vége:
2020-07-04
Összeg:
49900Ft
Esemény kategóriák:
, ,
Esemény címkék:

Helyszín

Pilis-hegység
Oszoly
Csobánka, Magyarország
+ Google Térkép

Figyelem! Köss sztornóbiztosítást!Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a jelentkezésed lemondása, módosítása költségvonzattal járhat. Lemondási feltételeinket az Általános Szerződési Feltételek között találod. Javasoljuk, hogy köss sztornóbiztosítást, hogy pl. betegség esetén elkerüld a lemondási költségeket!

Ez az esemény telt házas lett. Nézd meg a többi időpontunkat, biztosan találsz megfelelőt vagy írj egy email-t, hogy érdekel a program. Ha lesz lemondás, értesítünk.