Átlátszó kép

Sziklamászó tanfolyamaimat a Krea-Túra Hegymászó és Természetjáró Egyesületen keresztül tartom. Ezeket a https://sziklamaszotanfolyam.hu oldalon tudod elérni. Ha pedig egyesületünk tagja szeretnél lenni, szeretnél egy jó csapathoz tartozni, esetleg magyarországi sziklamászó-engedélyre van szükséged, a https://krea-tura.hu oldalon keresztül tudsz csatlakozni hozzánk.

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Kezdő sziklamászó tanfolyam (sportmászó tanfolyam), Magyarország

2020-09-26 - 2020-09-30

54900Ft
Egyéni sziklamászó tanfolyam Budapesten és környékén
Lépéstechnika kezdő sziklamászó tanfolyam

Hogyan kell kevesebb karerővel mászni? Tanulsz egy kis lépéstechnikát is.

Lényeg, hogy csak lazán…! 🙂 Segítünk, hogy jól menjen, akkor is, ha sosem csináltál ilyet… A kezdő sziklamászó tanfolyam lényege, hogy a sportmászás alapjaitól kezdve tanulod a helyes mozgástechnikát, lábhasználatot, egyensúlyozós trükköket, amikkel utána a sziklán kényelmesen fogsz tudni mászni. A mozgástechnikán túl átnézzük a sziklamászó eszközök helyes és biztonságos készségszintű használatát.

A program során olyan tudásanyagot adunk át, amelyeket alkalmazva a magyarországi és külföldi mászóhelyeken, mászóiskolákban, mászótermekben is alkalmas leszel önállóan mászni.

Nálunk ilyen egy kezdő sziklamászó tanfolyam… Magyarországon is élvezni fogod a mászást velünk!

Mit tanulunk a kezdő sziklamászó tanfolyamon?

Megtanulod az előremászás technikáját.

Szeretnél előlmászni? Lesz rá lehetőséged.

A kezdő sziklamászó tanfolyamon a sziklamászó mozgáson kívül tanulsz egy sor, sportmászáshoz szükséges technikát:

  • főbb csomókat,
  • társat biztosítani,
  • ereszkedésbe átszerelni,
  • ereszkedni,
  • köztest akasztani előremászás során.

Megbeszéljük, milyen felszerelést érdemes vásárolnod magadnak, mik a főbb jellemzők, amelyek alapján kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbbet. Javaslunk néhány helyet, ahol érdemes vásárolnod és kiderül, hogy hol nem annyira jó.

Kinek ajánljuk a kezdő sziklamászó tanfolyamot?

  • Ha még sosem másztál, akkor tökéletes helyen vagy.
  • Ha már másztál, de bizonytalan vagy, akár a mászástechnikát, akár a kötéltechnikát illetően, itt a helyed.
  • Ha már mászol, de szeretnéd a mászótudásodat tovább fejleszteni, akkor kb. 6b (VII) nehézségig sokat tanulhatsz itt. Ha már a kötéltechnikát tudod, annál jobb, több időd lesz a mászásra!

Mivel ez egy belépő szintű képzés, ezért nincs előfeltétele a részvételnek. Akkor tekintjük sikeresnek a tanfolyamot, ha Te annak tekinted. 🙂

Jól hangzik?

Kezdő sziklamászó tanfolyam, alapfokú sziklamászó tanfolyam Paklenica-nMindezt Magyarország szikláin… így nem kell karanténba vonulnod, nem kell COVID teszteket csináltatnod és mégis remekül megtanulsz sziklát mászni! A kezdő sziklamászó tanfolyamon tanultakat mászóteremben is nagyszerűen tudod alkalmazni.

Úgy érzed, gyenge a karod, hogy sziklamászó lehess?

A kezdők sziklafalai kedves dőlésszögűek és amikFontos, hogy jól használd a lépéseket sziklamászás közbenor már magabiztosan mozogsz a kevésbé meredek falakon, akkor kezdhetünk az igényeidnek megfelelő kihívásokat keresni számodra.

 

Tanfolyam ára

  • A tanfolyam ára: 54.900Ft/fő

Ha nincs felszerelésed, a mászócipőn kívül a technikai eszközöket tanfolyam idejére díjmentesen biztosítjuk számodra!

 

 

Szervező

Farkas Gyula
Phone
+36303504083
Email
kapcsolat@funfit.hu

Helyszín

Magyarország szikláin
Budapest, Magyarország + Google Térkép

Figyelem! Köss sztornóbiztosítást!Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a jelentkezésed lemondása, módosítása költségvonzattal járhat. Lemondási feltételeinket az Általános Szerződési Feltételek között találod. Javasoljuk, hogy köss sztornóbiztosítást, hogy pl. betegség esetén elkerüld a lemondási költségeket!

Ez az esemény telt házas lett. Nézd meg a többi időpontunkat, biztosan találsz megfelelőt vagy írj egy email-t, hogy érdekel a program. Ha lesz lemondás, értesítünk.