Átlátszó kép

Sziklamászó tanfolyamaimat a Krea-Túra Hegymászó és Természetjáró Egyesületen keresztül tartom. Ezeket a https://sziklamaszotanfolyam.hu oldalon tudod elérni. Ha pedig egyesületünk tagja szeretnél lenni, szeretnél egy jó csapathoz tartozni, esetleg magyarországi sziklamászó-engedélyre van szükséged, a https://krea-tura.hu oldalon keresztül tudsz csatlakozni hozzánk.

Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Kezdő sziklamászó tanfolyam, Paklenica

2019-03-15 - 2019-03-19

49900Ft
Kezdő sziklamászó tanfolyam, Paklenica

Eleged van a télből és tavaszi napsütésre vágysz? Gyere velünk az Adriai-tenger partjára és a kezdő sziklamászó tanfolyam során nem csak kellemes, aktív kikapcsolódásban lesz részed, de élvezheted a mediterrán tavaszt is.

Mássz velünk sziklát lazán! Akkor is, ha még sosem csináltál ilyet… A kezdő sziklamászó tanfolyam lényege, hogy a sportmászás alapjaitól kezdve megtanulod a helyes mozgástechnikát, lábhasználatot, egyensúlyozós trükköket, amikkel utána a sziklán kényelmesen fogsz tudni mászni. A mozgástechnikán túl megtanulod a sziklamászó eszközök helyes és biztonságos készségszintű használatát.

Úgy érzed, gyenge a karod, hogy sziklamászó lehess?

A kezdők sziklafalai kedves dőlésszögűek és amikor már magabiztosan mozogsz a kevésbé meredek falakon, akkor kezdhetünk az igényeidnek megfelelő kihívásokat keresni számodra. Pont ezért megyünk Paklenica-ra sziklamászó tanfolyamokat tartani, mert ott kis területen belül rengeteg lehetőségünk van.

Mit tanulunk a kezdő sziklamászó tanfolyamon?

A sziklamászó mozgáson túl megtanulod a sziklamászó eszközök helyes használatát, amikkel a mászásodat biztonságossá tudod tenni és amivel a tanfolyam után akár önállóan is alkalmas leszel a sportmászásra akár magyarországi körülmények között, akár külföldi, jól biztosított mászóhelyeken és mászóteremben.

A kezdő sziklamászó tanfolyamon megtanulod, hogyan kell

 • társat biztosítani,
 • ereszkedésbe átszerelni,
 • ereszkedni,
 • köztest akasztani előremászás során,
 • egyszerű standokat építeni,
 • több kötélhosszas utat mászni.

Jól hangzik?

Mindezt Horvátországban, a Paklenica Nemzeti Parkban, ahol fantasztikus minőségű kőzeten, jól biztosított mászóutakon tanítunk meg Téged minden fontos elemre, hogy mire hazaérsz önálló mászásra is alkalmas sziklamászó lehess. A kezdő sziklamászó tanfolyamon tanultakat mászóteremben is nagyszerűen tudod alkalmazni.

Részletek

 • Tanfolyam időpontja: 2019.03.15 – 19.
 • Helyszíne: Starigrad-Paklenica, Horvátország

Tanfolyam ára

 • A tanfolyam ára: 49.900Ft/fő
 • Szállás: (gyönyörű apartmanban) 120€/fő
 • Parkbelépő: 150HRK/teljes tanfolyam
 • Balesetbiztosítás: kb. 5.000Ft/tanfolyam (meglévő ÖAV tagsági esetén nem szükséges további biztosítás, de EU-s TB kártyát hozz magaddal!)

Ha nincs felszerelésed, a mászócipőn kívül a technikai eszközöket tanfolyam idejére díjmentesen biztosítjuk számodra!

Szállást természetesen intézhetsz saját magadnak is, de kérem, hogy ezt jelezd nekem!

Details

Start:
2019-03-15
End:
2019-03-19
Cost:
49900Ft
Event Category:
Event Tags:
, ,

Organizer

Farkas Gyula
Phone
+36303504083
Email
kapcsolat@funfit.hu

Venue

Paklenica, Horvátország
Starigrad-Paklenica, Horvátország: + Google Map

Figyelem! Köss sztornóbiztosítást!Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a jelentkezésed lemondása, módosítása költségvonzattal járhat. Lemondási feltételeinket az Általános Szerződési Feltételek között találod. Javasoljuk, hogy köss sztornóbiztosítást, hogy pl. betegség esetén elkerüld a lemondási költségeket!

Ez az esemény telt házas lett. Nézd meg a többi időpontunkat, biztosan találsz megfelelőt vagy írj egy email-t, hogy érdekel a program. Ha lesz lemondás, értesítünk.