Átlátszó kép

Sziklamászó tanfolyamaimat a Krea-Túra Hegymászó és Természetjáró Egyesületen keresztül tartom. Ezeket a https://sziklamaszotanfolyam.hu oldalon tudod elérni. Ha pedig egyesületünk tagja szeretnél lenni, szeretnél egy jó csapathoz tartozni, esetleg magyarországi sziklamászó-engedélyre van szükséged, a https://krea-tura.hu oldalon keresztül tudsz csatlakozni hozzánk.

Események betöltése

« Összes Események

 • Ez az esemény elmúlt.

Sziklamászás kezdőknek, Paklenica

2020-08-19 - 2020-08-23

54900Ft
Kezdő sziklamászó tanfolyam, mászótechnika fejlesztő tanfolyam

Sziklát mászunk, fürdünk az Adriai-tengerben, megint sziklát mászunk, grillezünk, bulizunk, alszunk… aztán kezdjük elölről. 🙂 Megpróbálunk egy sportos fesztiválhangulatot előidézni…

Ráadásul most csak 1 nap szabadság kell hozzá, hiszen augusztus 20-23. ünnep és hétvége.

Olvasd el, milyen vélemények voltak az előző hasonló programjainkról…

Lépéstechnika kezdő sziklamászó tanfolyam

Hogyan kell kevesebb karerővel mászni? Tanulsz egy kis lépéstechnikát is.

Lényeg, hogy csak lazán…! 🙂 Segítünk, hogy jól menjen, akkor is, ha sosem csináltál ilyet… A kezdő sziklamászó tanfolyam lényege, hogy a sportmászás alapjaitól kezdve tanulod a helyes mozgástechnikát, lábhasználatot, egyensúlyozós trükköket, amikkel utána a sziklán kényelmesen fogsz tudni mászni. A mozgástechnikán túl átnézzük a sziklamászó eszközök helyes és biztonságos készségszintű használatát.

A program során olyan tudásanyagot adunk át, amelyeket alkalmazva a magyarországi és külföldi mászóhelyeken, mászóiskolákban, mászótermekben is alkalmas leszel önállóan mászni.

 

Így zajlik nálunk a kezdő sziklamászó tanfolyam…

Mit tanulunk a kezdő sziklamászó tanfolyamon?

Megtanulod az előremászás technikáját.

Szeretnél előlmászni? Lesz rá lehetőséged.

A kezdő sziklamászó tanfolyamon a sziklamászó mozgáson kívül tanulsz egy sor, sportmászáshoz szükséges technikát:

 • főbb csomókat,
 • társat biztosítani,
 • ereszkedésbe átszerelni,
 • ereszkedni,
 • köztest akasztani előremászás során.

Megbeszéljük, milyen felszerelést érdemes vásárolnod magadnak, mik a főbb jellemzők, amelyek alapján kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbbet. Javaslunk néhány helyet, ahol érdemes vásárolnod és kiderül, hogy hol nem annyira jó.

A tanfolyam végéig mindent megtanulhatsz, ami az önálló sziklamászáshoz és falmászáshoz szükséges. Tudásodat már közvetlenül a tanfolyam után is kamatoztathatod.

Kinek ajánljuk a kezdő sziklamászó tanfolyamot?

 • Ha még sosem másztál, akkor tökéletes helyen vagy.
 • Ha már másztál, de bizonytalan vagy, akár a mászástechnikát, akár a kötéltechnikát illetően, itt a helyed.
 • Ha már mászol, de szeretnéd a mászótudásodat tovább fejleszteni, akkor kb. 6b (VII) nehézségig sokat tanulhatsz itt. Ha már a kötéltechnikát tudod, annál jobb, több időd lesz a mászásra!

Mivel ez egy belépő szintű képzés, ezért nincs előfeltétele a részvételnek. Akkor tekintjük sikeresnek a tanfolyamot, ha Te annak tekinted. 🙂

Jól hangzik?

Kezdő sziklamászó tanfolyam, alapfokú sziklamászó tanfolyam Paklenica-nMindezt Horvátországban, a Paklenica Nemzeti Parkban, ahol fantasztikus minőségű kőzeten, jól biztosított mászóutakon tanítunk meg Téged minden fontos elemre, hogy mire hazaérsz önálló mászásra is alkalmas sziklamászó lehess. A kezdő sziklamászó tanfolyamon tanultakat mászóteremben is nagyszerűen tudod alkalmazni.

Úgy érzed, gyenge a karod, hogy sziklamászó lehess?

A kezdők sziklafalai kedves dőlésszögűek és amikFontos, hogy jól használd a lépéseket sziklamászás közbenor már magabiztosan mozogsz a kevésbé meredek falakon, akkor kezdhetünk az igényeidnek megfelelő kihívásokat keresni számodra. Pont ezért megyünk Paklenica-ra sziklamászó tanfolyamokat tartani, mert ott kis területen belül rengeteg lehetőségünk van.

 

Tanfolyam ára

 • A tanfolyam ára: 54.900Ft/fő
 • Szállás: (gyönyörű apartmanban) 120€/fő
 • Parkbelépő: 180HRK/teljes tanfolyam
 • Balesetbiztosítás: kb. 5.000Ft/tanfolyam (meglévő ÖAV tagsági esetén nem szükséges további biztosítás, de EU-s TB kártyát hozz magaddal!)

Ha nincs felszerelésed, a mászócipőn kívül a technikai eszközöket tanfolyam idejére díjmentesen biztosítjuk számodra!

Szállást természetesen intézhetsz saját magadnak is, de kérjük, ezt jelezd előre!

Egy átlagos naplemente a tengernél, Paklenica

Részletek

Kezdés:
2020-08-19
Vége:
2020-08-23
Összeg:
54900Ft
Esemény kategóriák:
, , ,
Esemény címkék:
, , ,

Szervező

Farkas Gyula
Phone
+36303504083
Email
kapcsolat@funfit.hu

Helyszín

Paklenica, Horvátország
Starigrad-Paklenica, Horvátország: + Google Térkép

Figyelem! Köss sztornóbiztosítást!Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a jelentkezésed lemondása, módosítása költségvonzattal járhat. Lemondási feltételeinket az Általános Szerződési Feltételek között találod. Javasoljuk, hogy köss sztornóbiztosítást, hogy pl. betegség esetén elkerüld a lemondási költségeket!

Ez az esemény telt házas lett. Nézd meg a többi időpontunkat, biztosan találsz megfelelőt vagy írj egy email-t, hogy érdekel a program. Ha lesz lemondás, értesítünk.