Átlátszó kép

Sziklamászó tanfolyamaimat a Krea-Túra Hegymászó és Természetjáró Egyesületen keresztül tartom. Ezeket a https://sziklamaszotanfolyam.hu oldalon tudod elérni. Ha pedig egyesületünk tagja szeretnél lenni, szeretnél egy jó csapathoz tartozni, esetleg magyarországi sziklamászó-engedélyre van szükséged, a https://krea-tura.hu oldalon keresztül tudsz csatlakozni hozzánk.

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Kezdő/középhaladó sziklamászó workshop – sportmászás

2020-05-19

10000Ft
Kezdp sziklamászó tanfolyam

Próbáld ki a sziklamászást! A kezdő sziklamászó edzésen könnyű feladatokkal kezdünk, hogy minél könnyedebben és lazábban tudj nagyon gyorsan fejlődni. Már az első alkalommal is meg fogsz lepődni magadon, hiszen olyan utakat fogsz tudni megmászni, amiről nem is gondoltad volna, hogy meg tudod! 🙂

Gyakoroljuk a helyes sziklamászó mozgást és szocializálódsz a függőleges közegben. A nap végén elégedett mosoly fog ülni az arcodon. 😉

Kis csoportos foglalkozás

Azaz egyénileg fogod kapni a számodra legmegfelelőbb gyakorlatokat. Így a leghatékonyabban tudsz fejlődni.

Kinek való a kezdő sziklamászó edzés?

Teljesen kezdőknek, újrakezdőknek, ill. a karantén időszakban leeresztett mászóknak. 🙂 Az elején III-V (3a – 5a) nehézségű utakat fogunk mászni – ilyen mászóhelyet választunk.

Sziklamászó felszerelés

Szükséged lesz egy pár mászócipőre… ha nincs saját sziklamászó felszerelésed, a többit viszem neked. Természetesen, ha van beülőd, sisakod, karabinered, biztosítóeszközöd, mászóköteled, stb. akkor azokat érdemes hoznod és megtanulod azt is, mi mindenre jó a saját felszerelésed.

Ha bármilyen kérdésed van a programmal kapcsolatban, feltétlenül keress meg telefonon és beszéljük át!

A pontos helyszínt, utazást, egyebeket a regisztráció után fogjuk egyeztetni. Az biztos, hogy a járványhelyzet miatt nem fogunk túl messzire menni. 🙂

Kezdp sziklamászó tanfolyam

Részletek

Dátum:
2020-05-19
Összeg:
10000Ft
Esemény kategóriák:
, ,
Esemény címkék:
, ,

Helyszín

Magyarország szikláin
Budapest, Magyarország + Google Térkép

Figyelem! Köss sztornóbiztosítást!Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a jelentkezésed lemondása, módosítása költségvonzattal járhat. Lemondási feltételeinket az Általános Szerződési Feltételek között találod. Javasoljuk, hogy köss sztornóbiztosítást, hogy pl. betegség esetén elkerüld a lemondási költségeket!

Ez az esemény telt házas lett. Nézd meg a többi időpontunkat, biztosan találsz megfelelőt vagy írj egy email-t, hogy érdekel a program. Ha lesz lemondás, értesítünk.