Átlátszó kép

Sziklamászó tanfolyamaimat a Krea-Túra Hegymászó és Természetjáró Egyesületen keresztül tartom. Ezeket a https://sziklamaszotanfolyam.hu oldalon tudod elérni. Ha pedig egyesületünk tagja szeretnél lenni, szeretnél egy jó csapathoz tartozni, esetleg magyarországi sziklamászó-engedélyre van szükséged, a https://krea-tura.hu oldalon keresztül tudsz csatlakozni hozzánk.

Események betöltése

« Összes Események

 • Ez az esemény elmúlt.

Mediterrán Sportmászó Tábor, Paklenica

2022-10-28 - 2022-11-01

69900Ft
Mászótechnika fejlesztő sziklamászó tanfolyam

A november 1-i hosszú hétvégén mászótechnika fejlesztő sziklamászó tanfolyamot szervezünk Paklenica-ra. A program során sokat mászunk, mindenki a saját szintjének megfelelően. Javítunk a technikádon, hogy 1-2 nehézségi fokozattal nehezebb mászóutakat is le tudj küzdeni.

A mászótechnika fejlesztésen túl megtanulsz egy sor módszert, amivel a mászóedzéseken kívül, otthoni körülmények között is tudsz

 • edzni,
 • erőt fejleszteni,
 • nyújtani.

Foglalkozunk a mászósport-specifikus sérülések, túledzettség megelőzésének lehetőségeivel is.

Hogyan javítunk a mászótechnikán?

Először is kiderítjük, mik a gyengeségeid, erősségeid, lehetőségeid és mik azok, amik gátolják a fejlődésedet. Egy mászótechnikai SWOT analízist csinálunk és ezután megnézzük, hogyan tudjuk a fejlődés irányába eltolni a változást. Megnézzük, hogyan lehet terhelést levenni a karjaidról egy kis lábtechnikai módosítással, a törzsed jobb használatával.Megnézzük, lehet-e az erődön, hajlékonyságodon fejleszteni hosszú távon és ezekre is kapsz javaslatokat, hogyan csináld.

Kinek ajánlott a Mediterrán Sportmászó Tábor?

A Mediterrán Sportmászó Tábort akkor ajánljuk neked, ha megakadtál egy szinten, vagy szeretnél egy kicsit gyorsabban fejlődni. Szintén neked való a program, ha félelmeid vannak mászás közben, amelyek gátolnak a teljesítésben. Leginkább akkor lesz hatékony a program, ha 4a – 6b (IV – VII) közötti mászótudással rendelkezel és innen szeretnél elmozdulni.

Ha eddig csak mászóteremben másztál, akkor is nagyon hasznos lehet a program, mert a termes mászótudásodat ügyesen tudjuk átültetni a sziklamászó közegbe. Szóval gyere!

Gyakran ismételt kérdések

 • Nincs mászópárom, így is jöhetek? Természetesen. Legtöbben pár nélkül jönnek, úgyhogy lesz mászópartnered.
 • Nincs felszerelésem, tudtok adni? Mászócipőn kívül mindent tudunk biztosítani számodra.
 • Gyermekemet vihetem? Igen, hozhatod, sőt mászhat is. Viszont azt vedd figyelembe, hogy ez a program alapvetően felnőtteknek szól. Tehát, ha Ő nem tud biztosítani még Téged, akkor előfordulhat, hogy várakoznod kell a mászásra, amíg egy pihenő párosunkból felszabadul valaki.
 • Október végén nincs már rossz idő? Horvátországban mediterrán, tengerparti vidéken leszünk, ahol a rossz idő sokkal később köszönt be, mint a kontinentális éghajlatú Magyarországon. A több évtizedes tapasztalatunk az, hogy október végén ideális viszonyok szoktak lenni a sziklamászáshoz.

További költségek

 • Utazás (a rendelkezésre álló autókba be tudnak ülni azok, akiknek nincs járművük)
 • Szállás (luxus apartmanban 160€/fő) – Ha máshol szeretnél megszállni, természetesen van rá lehetőséged, kérjük jelezd!
 • Parkbelépő (180HRK/5 nap)
 • Hegymászásra érvényes balesetbiztosítás (kb. 5000Ft)

Részletek

Kezdés:
2022-10-28
Vége:
2022-11-01
Összeg:
69900Ft
Esemény kategóriák:
, , ,

Helyszín

Paklenica, Horvátország
Starigrad-Paklenica, Horvátország: + Google Térkép

Figyelem! Köss sztornóbiztosítást!Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a jelentkezésed lemondása, módosítása költségvonzattal járhat. Lemondási feltételeinket az Általános Szerződési Feltételek között találod. Javasoljuk, hogy köss sztornóbiztosítást, hogy pl. betegség esetén elkerüld a lemondási költségeket!

Ez az esemény telt házas lett. Nézd meg a többi időpontunkat, biztosan találsz megfelelőt vagy írj egy email-t, hogy érdekel a program. Ha lesz lemondás, értesítünk.