esemény betöltése

« Minden esemény

  • Ez az esemény elmúlt.

Mediterrán Sziklamászó Tábor +1, Isztria

2019-10-31 - 2019-11-03

29900Ft
Mediterrán sziklamászó tábor

Mássz 1-2 fokozattal jobban! Sziklamászó táborunkban megismerkedhetsz a sportmászással, vagy ha már mászol, akkor a sziklamászó mozgásodon fogunk fejleszteni. Közvetlenül az Adriai-tenger partján, nagyon jól kiépített mászóutakban ügyesedhetsz, így IV-V-ös (fr. 4c-5a) szintről akár a VI/VI+/VII- (fr. 5c-6a-6a+) is elérhetővé válhat.

Először fejben dől el, mit tudsz megmászni

Segítünk neked, hogy elérd a céljaidat. Motivációban, mentális állapot optimalizálásban nagyon erősek vagyunk. Hozzátesszük a mászótechnikai hátteret és máris egy upgrade-elt mászóvá váltál, aki nehezebb utakat is meg tud mászni.

Gyűjtheted a mászott métereket és minden újabb mozdulattal közelebb kerülsz ahhoz az ideálhoz, amit elképzeltél magadnak.

Ha csak szeretnéd kipróbálni, milyen a sziklamászás, itt garantáltan bele fogsz szeretni. Agyban teljesen kikapcsol, és erre néhány napra csak Te leszel és a gyönyörű természet körülötted.

A sziklamászó tábor hossza és menete pont olyan, hogy intenzív mászás mellett komoly fejlődésben lehet részed.

Program

1. nap

Délben találkozó Rovinj-ban és elkezdődik a sziklamászás kora estig. A mászáson kívül megtanítunk Téged társat biztosítani, ha esetleg ez még ismeretlen dolog számodra.

Utazás a szállásra. Kötetlen beszélgetés.

2. nap

Egész napos sziklamászás. Természetesen, amikor pihenőre van szükséged, erre lesz lehetőséged igényednek megfelelően. Enni- és innivalót viszünk magunkkal a mászóhelyre.

3. nap

Egész napos sziklamászás. Természetesen, amikor pihenőre van szükséged, erre lesz lehetőséged igényednek megfelelően. Enni- és innivalót viszünk magunkkal a mászóhelyre.

4. nap

Reggel elhagyjuk a szállást és egy közeli mászóhelyre megyünk még a délelőttöt hasznosan eltölteni. A mászóka után, kb. 13-14:00 körül elindulunk haza.

Utazás, szállás

  • Utazás: teleautó rendszerrel, a rendelkezésre álló autókból (kb. 15.000Ft/fő)
  • Szállás: apartmanban, kb. 80EUR/fő/3 éjszaka
  • Balesetbiztosítás: sziklamászásra érvényes balesetbiztosítás megkötése kötelező (kb. 3500Ft)

Részletek

Kezdés:
2019-10-31
Vége:
2019-11-03
Összeg:
29900Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, ,

Helyszín

Rovinj, Horvátország
Rovinj, Horvátország: + Google Térkép

Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a jelentkezésed lemondása, módosítása költségvonzattal járhat. Lemondási feltételeinket az Általános Szerződési Feltételek között találod. Javasoljuk, hogy köss sztornóbiztosítást, hogy pl. betegség esetén elkerüld a lemondási költségeket!

Ez az esemény telt házas lett. Nézd meg a többi időpontunkat, biztosan találsz megfelelőt vagy írj egy email-t, hogy érdekel a program. Ha lesz lemondás, értesítünk.