Átlátszó kép

Sziklamászó tanfolyamaimat a Krea-Túra Hegymászó és Természetjáró Egyesületen keresztül tartom. Ezeket a https://sziklamaszotanfolyam.hu oldalon tudod elérni. Ha pedig egyesületünk tagja szeretnél lenni, szeretnél egy jó csapathoz tartozni, esetleg magyarországi sziklamászó-engedélyre van szükséged, a https://krea-tura.hu oldalon keresztül tudsz csatlakozni hozzánk.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Nyári sziklamászó tanfolyam DIÁKOKNAK

2021-06-23 - 2021-06-27

49900Ft
Kezdő sziklamászó tanfolyam diákoknak Magyarország szikláin

Itt a nyár, próbálj ki egy izgalmas sportot! A sziklamászás Budapest környékén is jól gyakorolható, ráadásul a sziklamászó tanfolyam után a mászótermekben is ügyesen fogsz tudni mászni, biztosítani. 5 nap alatt akár a teljesen kezdő szintről eljuthatsz a haladóig. Ha pedig már mászol egy ideje, akkor még ügyesebben fogsz tudni, mert akkor a mászótechnikádon fogunk csiszolni elsősorban. Plusz a kötéltechnikád is biztosan szabályos és biztonságos lesz.

Kiket várunk erre a sziklamászó tanfolyamra?

Középiskolás vagy? Esetleg felsőoktatási intézményben vagy nappali tagozaton tanuló hallgató? Ha 14 – 25 éves diák vagy, és szeretnél új emberekkel megismerkedni, szeretnél beletanulni egy menő sportba, akkor itt van a helyed!

Kérjük, hogy ha még a tanfolyam ideje alatt nem töltöd be a 18 éves életkort, akkor a részvételt a szüleiddel egyeztesd és kérnénk erről egy írásos beleegyező nyilatkozatot!

Hol fogunk sziklát mászni?

A program során elsősorban Budapest környékén fogunk sziklát mászni (Rókahegy, Kissváb-hegy, Kecske-hegy, Franciabánya, Oroszlán-sziklák, stb.) Ezeket a helyeket tömegközlekedéssel el tudod érni.

A tanfolyam bejárós, a foglalkozások reggel 8:30-tól délután 15-16:00-ig fognak tartani.

Felszerelés

Mászócipőn kívül igény esetén mindent tudunk biztosítani számodra. Ha azonban van saját felszerelésed, érdemes magaddal hoznod, hiszen azt szoktad meg, vagy később azzal fogsz önállóan mászni.

A technikai felszerelésen túl, időjárásnak megfelelő, kényelmes sportruházatra és hátizsákra lesz szükséged.

A programot fizetheted OTP, MKB ill. K&H SZÉP kártyával!

Details

Start:
2021-06-23
End:
2021-06-27
Cost:
49900Ft
Event Categories:
, ,
Event Tags:
,

Venue

Budai-hegység
Szépvölgyi út
Budapest, Magyarország
+ Google Map

Figyelem! Köss sztornóbiztosítást!Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a jelentkezésed lemondása, módosítása költségvonzattal járhat. Lemondási feltételeinket az Általános Szerződési Feltételek között találod. Javasoljuk, hogy köss sztornóbiztosítást, hogy pl. betegség esetén elkerüld a lemondási költségeket!

Ez az esemény telt házas lett. Nézd meg a többi időpontunkat, biztosan találsz megfelelőt vagy írj egy email-t, hogy érdekel a program. Ha lesz lemondás, értesítünk.