Átlátszó kép

Sziklamászó tanfolyamaimat a Krea-Túra Hegymászó és Természetjáró Egyesületen keresztül tartom. Ezeket a https://sziklamaszotanfolyam.hu oldalon tudod elérni. Ha pedig egyesületünk tagja szeretnél lenni, szeretnél egy jó csapathoz tartozni, esetleg magyarországi sziklamászó-engedélyre van szükséged, a https://krea-tura.hu oldalon keresztül tudsz csatlakozni hozzánk.

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Örömmászás és Paklenica Climbers Meeting

2020-04-29 - 2020-05-03

ingyenes
Paklenica örömmászás és sziklamászó találkozó

Az áprilisi sziklamászó tanfolyami szezon lezártával még néhány napot kint töltünk Paklenica-n, hogy némi örömmászásban is legyen részünk.

Plusz a 2020. május 1-i hétvégén lesz a Paklenica Climbers Meeting, azaz a paklenicai sziklamászó találkozó.

Velünk tartasz?

Ha tudsz sziklát mászni, akkor örömmel látunk sorainkban! Az örömmászós hétvége tényleg arról szól, hogy mászunk, este pedig grillezés, partizás közepette beszámolunk az élményekről.

Kiülünk a tengerpartra és nézzük, hogy “a tenger a partot hogyan veri”.

 

Részletek

Kezdés:
2020-04-29
Vége:
2020-05-03
Összeg:
ingyenes
Esemény kategóriák:
, , ,

Figyelem! Köss sztornóbiztosítást!Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a jelentkezésed lemondása, módosítása költségvonzattal járhat. Lemondási feltételeinket az Általános Szerződési Feltételek között találod. Javasoljuk, hogy köss sztornóbiztosítást, hogy pl. betegség esetén elkerüld a lemondási költségeket!

Ez az esemény telt házas lett. Nézd meg a többi időpontunkat, biztosan találsz megfelelőt vagy írj egy email-t, hogy érdekel a program. Ha lesz lemondás, értesítünk.