Átlátszó kép

Sziklamászó tanfolyamaimat a Krea-Túra Hegymászó és Természetjáró Egyesületen keresztül tartom. Ezeket a https://sziklamaszotanfolyam.hu oldalon tudod elérni. Ha pedig egyesületünk tagja szeretnél lenni, szeretnél egy jó csapathoz tartozni, esetleg magyarországi sziklamászó-engedélyre van szükséged, a https://krea-tura.hu oldalon keresztül tudsz csatlakozni hozzánk.

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Sziklamászó szakkör

2021-06-06 @ 09:00 - 15:30

14900Ft
Téli sziklamászás, sziklamászó tanfolyam télen

Készüljünk a sziklamászó szezonra! Sziklamászó felkészítő foglalkozásainkon elsősorban a mászótechnikára és a hozzá tartozó alap kötéltechnikával foglalkozunk. Természetesen ha vannak egyéb kérdéseid a mászással kapcsolatban, nagyon szívesen megválaszoljuk őket. Ha van konkrét igényed és jelzed előre nekünk, akkor igyekszünk úgy optimalizálni az erőforrásokat, hogy a Te igényeiddel is tudjunk foglalkozni.

Ha már régen másztál sziklát, vagy esetleg még soha, akkor itt a remek lehetőség, hogy belekóstolj a sziklamászás izgalmas világába. Ha jössz valamelyik kezdő sziklamászó tanfolyamunkra, akkor már ismerős lesz számodra a közeg és a tanfolyamon az aktuális szintednek megfelelő, haladóbb technikákat tudod majd gyakorolni.

Ha az időjárás nem megfelelő, akkor az időpontot eltoljuk.

Hogyan öltözz?

Az időjárásnak megfelelően, rétegesen öltözz! Kerüld a pamutot és részesítsd előnyben az izzadtság elvezető ruhákat! így tudod garantálni magadnak, hogy ne fázz meg.

Ha tudsz, hozz mászócipőt! Azonban ha az alpesi mászásokat szeretnéd a későbbiekben megcélozni, akkor megfelelő lábbeli lehet egy technikai hegymászóbakancs is.

Mit kell még magaddal hoznod?

Ha van saját mászófelszerelésed, akkor hozd! Ha nincs, jelezd és díjmentesen biztosítunk számodra a foglalkozások idejére.

Enni- és innivalót… érdemes termoszban hozni meleg teát és persze valamiféle ennivalót, amivel az elégetett kalóriákat pótolni tudod. Egy-két szendvics, keksz, müzliszelet, banán, alma, fehérjeszelet, stb. kiváló lehet.

Hátizsák: Nagyon lényeges, hogy egy 30liter körüli hátizsákot hozz magaddal, amiben a felszereléseket tudod majd cipelni. A helyszíneket többnyire úgy közelítjük meg, hogy szükséged lehet a kezeid használatára. Így praktikus, ha mindent be tudsz pakolni a hátizsákodba.

Utazás

A sziklamászó helyeket autóval közelítjük meg. Ehhez teleautó rendszert fogunk használni, azaz megtöltjük a rendelkezésre álló autóinkat. A program előtt néhány nappal – amikor a létszám már nagyjából végleges – elkezdjük a szervezést.

Nincs mászótársad?

Lesz. Mások is jönnek pár nélkül, és biztosan lesz olyan, akivel együtt tudsz majd mászni.

Magyarországi mászóengedély

Biztosan tudod, hogy Magyarországon a sziklamászás engedélyköteles tevékenység, amihez természetvédelmi engedélyt kell kiváltanod az aktuális mászóhelyhez. Ha ezt szeretnéd egyszerűen intézni, légy a Magyar Hegyivezetők és Hegyi Túravezetők Egyesületének pártoló tagja és máris lesz engedélyed is. Az engedély éves díja: 4.000Ft/fő

Ha bármilyen további kérdésed van a programmal kapcsolatban, hívj (+36 30 350 4083) vagy írj és nagyon szívesen válaszolok a kérdéseidre!

Részletek

Dátum:
2021-06-06
Időpont:
09:00 - 15:30
Összeg:
14900Ft
Esemény kategóriák:
, , , ,

Helyszín

Magyarország szikláin
Budapest, Magyarország + Google Térkép

Figyelem! Köss sztornóbiztosítást!Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a jelentkezésed lemondása, módosítása költségvonzattal járhat. Lemondási feltételeinket az Általános Szerződési Feltételek között találod. Javasoljuk, hogy köss sztornóbiztosítást, hogy pl. betegség esetén elkerüld a lemondási költségeket!

Ez az esemény telt házas lett. Nézd meg a többi időpontunkat, biztosan találsz megfelelőt vagy írj egy email-t, hogy érdekel a program. Ha lesz lemondás, értesítünk.