Átlátszó kép

Sziklamászó tanfolyamaimat a Krea-Túra Hegymászó és Természetjáró Egyesületen keresztül tartom. Ezeket a https://sziklamaszotanfolyam.hu oldalon tudod elérni. Ha pedig egyesületünk tagja szeretnél lenni, szeretnél egy jó csapathoz tartozni, esetleg magyarországi sziklamászó-engedélyre van szükséged, a https://krea-tura.hu oldalon keresztül tudsz csatlakozni hozzánk.

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Sportmászó sziklamászó workshop – mászótechnika

2021-11-20 @ 09:00 - 15:00

12500Ft
Sziklamászó tanfolyam Magyarország szikláin

Fejlesszük tovább a mászótechnikádat!

Kezdő vagy? Próbáld ki a sziklamászást! A sportmászó sziklamászó edzésen könnyű feladatokkal kezdünk, hogy minél könnyedebben és lazábban tudj nagyon gyorsan fejlődni. Már az első alkalommal is meg fogsz lepődni magadon, hiszen olyan utakat fogsz tudni megmászni, amiről nem is gondoltad volna, hogy meg tudod! 🙂

Gyakoroljuk a helyes sziklamászó mozgást és szocializálódsz a függőleges közegben. A nap végén elégedett mosoly fog ülni az arcodon. 😉

Haladó vagy? Akkor javítsunk a teljesítményeden! Mássz jobban, mint ahogyan eddig tetted! Finomítunk a mászótechnikádon, finomítunk a mászó stratégiádon, a légzéseden és egy csomó fontos dolgon, amik lehet, hogy eddig eszedbe sem jutottak. Sokszor apróságokon múlik, hogy a VI-os útból aztán VII-est tudj mászni!

Plusz megismerhetsz újabb mászóhelyeket.

Kis csoportos foglalkozás

Azaz egyénileg fogod kapni a számodra legmegfelelőbb gyakorlatokat. Így a leghatékonyabban tudsz fejlődni.

Kinek való a sportmászó sziklamászó edzés?

Teljesen kezdőknek, újrakezdőknek, szintet lépni akaró haladóknak. 🙂 Az elején könnyebb utakat fogunk mászni, aztán szépen fokozzuk a teljesítményt. Elsősorban a kezdőtől, a max. VI-VII (6a-6b) szintű mászókat várunk – ilyen mászóhelyet választunk. Aztán ahogy haladunk és a társaság úgy igénylni mehetünk nehézségben felfelé… Jó lesz, hasznos lesz és a végére elfáradsz! 🙂

Sziklamászó felszerelés

Szükséged lesz egy pár mászócipőre… ha nincs saját sziklamászó felszerelésed, a többit visszük neked. Természetesen, ha van beülőd, sisakod, karabinered, biztosítóeszközöd, mászóköteled, stb. akkor azokat érdemes hoznod és megtanulod azt is, mi mindenre jó a saját felszerelésed.

Ha bármilyen kérdésed van a programmal kapcsolatban, feltétlenül keress meg telefonon és beszéljük át!

Eső esetén a programot mászóteremben fogjuk megtartani!

Fizethetsz SZÉP kártyával!

Ha van MKB, OTP vagy K&H SZÉP kártyád, ezt a sziklamászó tanfolyamot fizetheted azzal is!

SZÉP kártya elfogadási lehetőség

Fizethetsz SZÉP kártyával

 

Részletek

Dátum:
2021-11-20
Időpont:
09:00 - 15:00
Összeg:
12500Ft
Esemény kategóriák:
, , , ,
Esemény címkék:
,

Helyszín

Magyarország szikláin
Budapest, Magyarország + Google Térkép

Figyelem! Köss sztornóbiztosítást!Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a jelentkezésed lemondása, módosítása költségvonzattal járhat. Lemondási feltételeinket az Általános Szerződési Feltételek között találod. Javasoljuk, hogy köss sztornóbiztosítást, hogy pl. betegség esetén elkerüld a lemondási költségeket!

Ez az esemény telt házas lett. Nézd meg a többi időpontunkat, biztosan találsz megfelelőt vagy írj egy email-t, hogy érdekel a program. Ha lesz lemondás, értesítünk.