Átlátszó kép

Sziklamászó tanfolyamaimat a Krea-Túra Hegymászó és Természetjáró Egyesületen keresztül tartom. Ezeket a https://sziklamaszotanfolyam.hu oldalon tudod elérni. Ha pedig egyesületünk tagja szeretnél lenni, szeretnél egy jó csapathoz tartozni, esetleg magyarországi sziklamászó-engedélyre van szükséged, a https://krea-tura.hu oldalon keresztül tudsz csatlakozni hozzánk.

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Szilveszteri Sziklamászó és Túra Tábor 2020

2020-12-29 - 2021-01-02

49900Ft
Szilveszteri sziklamászó és túra tábor

Anica KukDecember végén egy igazán aktív szilveszteri sziklamászó tábort szeretnénk szervezni második otthonunkban, Paklenica-n. Hatalmas mennyiségű mászóút és túraútvonal áll rendelkezésünkre, hogy nagyon aktív napokkal zárhassuk az óévet és nyithassuk az újat.

Ha Új Évkor sziklát mászol, egész évben mászni fogsz.  😀

FIGYELEM! A COVID-19 járvány miatt a program megtarthatósága bizonytalan. Ha esetleg a két ünnep között nyitják a határokat, akkor megyünk, ha nem, akkor maradunk. Ha érdekel ez a program, minden kötelezettség nélkül regisztrálj be, fizetni csakis akkor kell, ha látszik, hogy mehetünk!

A program

Rengeteg sziklamászás és rengeteg túra. 🙂

Ha kezdő vagy, megtanítunk a legszükségesebb alapokra, hogy Te is élvezhesd a sziklamászás nyújtotta élményeket. Egy kis mozgástechnika, egy kis kötéltechnika. Gyakorlatilag egy kezdő sziklamászó tanfolyamot kapsz némi bulival fűszerezve. Lehet jobban zárni az évet? 🙂

A Sveto Brdo csúcsa

(Forrás: Alexandar Gospic)

Ha pedig haladó vagy, finomítunk a mászótechnikádon, plusz ha van egy kis kötél-fetisizmusod, tanulhatsz néhány új kötéltechnikai trükköt is. 😀

A sziklamászáson túl fakultatíve túrázunk a Velebit hegység déli csúcsaira ill. az Anica Kuk-ra és via ferrata-zunk. A kilátás innen igazán lenyűgöző és egyedülálló, hiszen a havas csúcsokról gyönyörködhetsz az Adriai-tengerben és szigetvilágában. Igazán tiszta időben – ami csak télen fordul elő – láthatjuk az olasz Appenninek legmagasabb csúcsát is, a 2912m magas Corno Grande-t.

És ha már lúd, legyen kövér, átugrunk a Pag sziget Stogaj mászóhelyére is, ahol igazi holdbéli tájon élvezhetjük a szelet és a sziklát egyszerre. 😀

Kiknek ajánlott a Szilveszteri Sziklamászó és Túra Tábor?

Sziklamászás, csak lazán :-)Ha tudsz mászni, még jobban fogsz, ha nem tudsz, megtanítunk, mintha csak egy mászóteremben lennél!

Akár kezdő vagy, akár haladó, biztosan tetszeni fog ez a program! A sziklamászó utak nagyon változatos nehézségi repertoárban állnak rendelkezésre, hogy mindig a kedvednek és szintednek megfelelő útban mászhatsz. Így a tábor végére biztosan motivált sziklamászóvá válsz.

Gyermekedet is szeretnéd hozni? Sok szeretettel várjuk Veled együtt Őt is! Biztosan nagyon fog tetszeni neki is a program.

Milyen felszerelésre van szükség?

Sportmászás - sziklamászásHa van saját sziklamászó felszerelésed, hozd magaddal! Elsősorban sportmászó felszerelésre (egészkötél, expresszek, biztosítóeszköz, beülő, sisak, magnézia, 1-2 heveder) .

Ha nincs felszerelésed, mászócipőn kívül mindent díjmentesen tudunk biztosítani számodra. Igényedet feltétlenül jelezd a jelentkezési lapon!

Ruházat

Téli kilátás a Velebit-hegységbőlVáltozékony időre számíthatunk, feltétlenül legyen nálad meleg ruha, esőkabát! Napos falakat fogunk választani és ilyen helyeken “pólós” idő lehet télen is. Hozz magaddal 25-35 literes hátizsákot a napi felszerelés és enni-innivaló cipeléséhez, hozz kényelmes kirándulócipőt vagy túrabakancsot. Ha lehet, legyen vízálló!

A Szilveszteri Sziklamászó és Túra Tábor ára és egyéb költségek

  • Szilveszteri sziklamászásEgyéni ár: 49.900Ft/fő (Sziklamászó tanulóinknak 29.900Ft/fő)
  • Páros ár: 79.900Ft/2 fő (két fő együttes regisztrációja esetén, akár gyermekeddel együtt)
  • Szállás: 140€/fő/teljes program (gyönyörű apartmanban) – a helyszínen, készpénzben fizetendő
  • Sziklamászásra érvényes balesetbiztosítás: kb. 5.000Ft/teljes program
  • Utazás: egyénileg, teleautó rendszerrel
  • Parkbelépő: 150HRK/program

 

Részletek

Kezdés:
2020-12-29
Vége:
2021-01-02
Összeg:
49900Ft
Esemény kategóriák:
, , , , , ,
Esemény címkék:
,

Helyszín

Paklenica, Horvátország
Starigrad-Paklenica, Horvátország: + Google Térkép

Figyelem! Köss sztornóbiztosítást!Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a jelentkezésed lemondása, módosítása költségvonzattal járhat. Lemondási feltételeinket az Általános Szerződési Feltételek között találod. Javasoljuk, hogy köss sztornóbiztosítást, hogy pl. betegség esetén elkerüld a lemondási költségeket!

Ez az esemény telt házas lett. Nézd meg a többi időpontunkat, biztosan találsz megfelelőt vagy írj egy email-t, hogy érdekel a program. Ha lesz lemondás, értesítünk.