Átlátszó kép

Sziklamászó tanfolyamaimat a Krea-Túra Hegymászó és Természetjáró Egyesületen keresztül tartom. Ezeket a https://sziklamaszotanfolyam.hu oldalon tudod elérni. Ha pedig egyesületünk tagja szeretnél lenni, szeretnél egy jó csapathoz tartozni, esetleg magyarországi sziklamászó-engedélyre van szükséged, a https://krea-tura.hu oldalon keresztül tudsz csatlakozni hozzánk.

Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Szilveszteri Sziklamászó és Via Ferrata Tábor

2018-12-29 - 2019-01-02

Szilveszteri Sziklamászó Tábor és Szilveszteri Via Ferrata Tábor

Szilveszteri Garda-tó sziklamászás és via ferrataSzilveszterkor szikláról szeretünk szétnézni szerte. 😀 December végén egy igazán aktív szilveszteri sziklamászó tábort szeretnénk szervezni a Garda-tónál, ahol hatalmas mennyiségű mászóút és via ferrata áll rendelkezésünkre, hogy igazán aktív napokkal zárhassuk az óévet és nyithassuk az újat.

Ha Új Évkor mászol, egész évben mászni fogsz. Ez persze szilveszterkor más módon is kivitelezhető, mint sziklamászással, de azért így mégis csak jobb lesz. 😀

A program

 1. nap: Érkezés a szállásra és egy gyors esti levezető kirándulás az arco-i Colodri via ferrata-ra.
 2. nap: Sziklamászás (Nago, sportmászó iskola)
 3. nap: Via ferrata túra a Monte Albano-ra, este pezsgőzés a Garda-tó partján.
 4. nap: Sziklamászás (Belvedére, sportmászó iskola)
 5. nap: Sajnos minden jó véget ér egyszer… irány haza.

Kiknek ajánlott a Szilveszteri Sziklamászó és Via Ferrata Tábor?

Szilveszteri via ferrata a Garda-tó partjánAkár kezdő vagy, akár haladó, biztosan tetszeni fog ez a program! Könnyedebb via ferrata-kat választunk, a sziklamászó utak pedig olyan változatos nehézségi repertoárban állnak rendelkezésre, hogy mindenkinek találunk megfelelő utakat, akár kezdő, akár rutinos az illető.

Gyermekedet is szeretnéd hozni? Sok szeretettel várjuk Veled együtt Őt is! Biztosan nagyon fog tetszeni neki is a program.

Ha tudsz mászni, még jobban fogsz, ha nem tudsz, megtanítunk, mintha csak egy mászóteremben lennél!

Milyen felszerelésre van szükség?

Szilveszter Arco-ban, a Garda-tó mellettHa van saját sziklamászó felszerelésed, hozd magaddal! Sportmászó felszerelésre (egészkötél, expresszek, biztosítóeszköz, beülő, sisak, magnézia) és via ferrata kantárra lesz szükséged.

Ha nincs felszerelésed, mászócipőn kívül mindent tudunk biztosítani számodra. Igényedet feltétlenül jelezd a jelentkezési lapon!

Ruházat

Változékony időre számíthatunk, feltétlenül legyen nálad meleg ruha, esőkabát! Napos falakat fogunk választani és ilyen helyeken “pólós” idő lehet télen is. Hozz magaddal 25-35 literes hátizsákot a napi felszerelés és enni-innivaló cipeléséhez, hozz kényelmes kirándulócipőt vagy túrabakancsot. Ha lehet, legyen vízálló!

A Szilveszteri Sziklamászó és Via Ferrata Tábor ára

 • Szilveszteri via ferrata a Garda-tónálEgyéni ár: 37.000Ft/fő
 • Páros ár: 59.000Ft/2 fő (két fő együttes regisztrációja esetén)
 • Szállás: 120€/fő/teljes program (apartmanban) – a helyszínen, készpénzben fizetendő
 • Sziklamászásra érvényes balesetbiztosítás: kb. 3.000Ft/teljes program
 • Utazás: egyénileg, teleautó rendszerrel

 

 

Organizer

Farkas Gyula
Phone
+36303504083
Email
kapcsolat@funfit.hu

Venue

Arco, Olaszország
Arco, Olaszország + Google Map

Figyelem! Köss sztornóbiztosítást!Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a jelentkezésed lemondása, módosítása költségvonzattal járhat. Lemondási feltételeinket az Általános Szerződési Feltételek között találod. Javasoljuk, hogy köss sztornóbiztosítást, hogy pl. betegség esetén elkerüld a lemondási költségeket!