Átlátszó kép

Sziklamászó tanfolyamaimat a Krea-Túra Hegymászó és Természetjáró Egyesületen keresztül tartom. Ezeket a https://sziklamaszotanfolyam.hu oldalon tudod elérni. Ha pedig egyesületünk tagja szeretnél lenni, szeretnél egy jó csapathoz tartozni, esetleg magyarországi sziklamászó-engedélyre van szükséged, a https://krea-tura.hu oldalon keresztül tudsz csatlakozni hozzánk.

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Trad és mesterséges sziklamászó workshop

2020-05-23

12500Ft
trad sziklamászó edzés

Miért kell egy sportmászónak is a trad sziklamászó tudás?

A trad sziklamászás technikáit hézagosan nittelt utakban is kiválóan fogod tudni alkalmazni! Tömöttebb egy stand Paklenica-n? Ezentúl nem fog gondot okozni, mert a nittektől távol is fogsz tudni standot építeni és amíg a többiek nyomorognak a kiépített standokban, addig Te kényelmesen biztosíthatod kedvenc mászótársadat a saját gyártmányú standodból!

Próbáld ki a saját eszközökkel való sziklamászást! Tanuld meg az ékek, friend-ek és egyéb eszközök helyes használatát! Tanuld meg, hogyan építhetsz belőlük biztonságos standokat!

Kulcsszó: trad sziklamászás

A fókusz elsősorban az eszközhasználaton lesz. A tradicionális sziklamászás okozta stresszt minimumra csökkentjük azzal, hogy könnyű utakat fogunk mászni, így tudsz koncentrálni az eszközök biztonságos elhelyezésére.

A trad technikákon túl a mesterséges mászás (aid climbing) alapfogásait is elsajátítod, hiszen a berakott eszközöket így lehet legjobban letesztelni. Már az első út végigmászása során rájössz, hogy ez nem is olyan ördöngősség, mint amilyennek kinéz.  Jó móka lesz!

Sziklamászó felszerelés

Ha vannak saját sportmászó/sziklamászó eszközeid, hozd el őket mind! További trad eszközöket (friend, ék, ékpiszkáló, hex, hevederek, kötélgyűrűk, stb.) biztosítok számodra, hogy minél több mindent ki tudj próbálni.

Az utazást és a pontos helyszínt regisztráció után egyeztetjük.

Részletek

Dátum:
2020-05-23
Összeg:
12500Ft
Esemény kategóriák:
, ,

Helyszín

Magyarország szikláin
Budapest, Magyarország + Google Térkép

Figyelem! Köss sztornóbiztosítást!Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a jelentkezésed lemondása, módosítása költségvonzattal járhat. Lemondási feltételeinket az Általános Szerződési Feltételek között találod. Javasoljuk, hogy köss sztornóbiztosítást, hogy pl. betegség esetén elkerüld a lemondási költségeket!

Ez az esemény telt házas lett. Nézd meg a többi időpontunkat, biztosan találsz megfelelőt vagy írj egy email-t, hogy érdekel a program. Ha lesz lemondás, értesítünk.