Átlátszó kép

Sziklamászó tanfolyamaimat a Krea-Túra Hegymászó és Természetjáró Egyesületen keresztül tartom. Ezeket a https://sziklamaszotanfolyam.hu oldalon tudod elérni. Ha pedig egyesületünk tagja szeretnél lenni, szeretnél egy jó csapathoz tartozni, esetleg magyarországi sziklamászó-engedélyre van szükséged, a https://krea-tura.hu oldalon keresztül tudsz csatlakozni hozzánk.

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Trad sziklamászó workshop

2020-05-09

12500Ft
trad sziklamászó edzés

Eddig idegenkedtél a tradicionális sziklamászástól? Adj neki egy esélyt! 😀

Próbáld ki a saját eszközökkel való sziklamászást! Tanuld meg az ékek, friend-ek és egyéb eszközök helyes használatát! Tanuld meg, hogyan építhetsz belőlük biztonságos standokat!

A trad sziklamászás technikáit hézagosan nittelt utakban is kiválóan fogod tudni alkalmazni! Tömöttebb egy stand Paklenica-n? Ezentúl nem fog gondot okozni, mert a nittektől távol is fogsz tudni standot építeni és amíg a többiek nyomorognak a kiépített standokban, addig Te kényelmesen biztosíthatod kedvenc mászótársadat a saját gyártmányú standodból!

Kulcsszó: trad sziklamászás

A fókusz elsősorban az eszközhasználaton lesz. A tradicionális sziklamászás okozta stresszt minimumra csökkentjük azzal, hogy könnyű utakat fogunk mászni, így tudsz koncentrálni az eszközök biztonságos elhelyezésére.

Sziklamászó felszerelés

Ha vannak saját sportmászó/sziklamászó eszközeid, hozd el őket mind! További trad eszközöket (friend, ék, ékpiszkáló, hex, hevederek, kötélgyűrűk, stb.) biztosítok számodra, hogy minél több mindent ki tudj próbálni.

Az utazást és a pontos helyszínt regisztráció után egyeztetjük.

Részletek

Dátum:
2020-05-09
Összeg:
12500Ft
Esemény kategóriák:
, ,

Helyszín

Magyarország szikláin
Budapest, Magyarország + Google Térkép

Figyelem! Köss sztornóbiztosítást!Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a jelentkezésed lemondása, módosítása költségvonzattal járhat. Lemondási feltételeinket az Általános Szerződési Feltételek között találod. Javasoljuk, hogy köss sztornóbiztosítást, hogy pl. betegség esetén elkerüld a lemondási költségeket!

Ez az esemény telt házas lett. Nézd meg a többi időpontunkat, biztosan találsz megfelelőt vagy írj egy email-t, hogy érdekel a program. Ha lesz lemondás, értesítünk.