Átlátszó kép

Sziklamászó tanfolyamaimat a Krea-Túra Hegymászó és Természetjáró Egyesületen keresztül tartom. Ezeket a https://sziklamaszotanfolyam.hu oldalon tudod elérni. Ha pedig egyesületünk tagja szeretnél lenni, szeretnél egy jó csapathoz tartozni, esetleg magyarországi sziklamászó-engedélyre van szükséged, a https://krea-tura.hu oldalon keresztül tudsz csatlakozni hozzánk.

Budai-hegység

  1. Events
  2. Venues
  3. Budai-hegység
Events at this venue
Today

Egy napos navigációs tanfolyam, Budapest

Budai-hegység Szépvölgyi út, Budapest, Magyarország

Akár gyalogtúrázol, akár hegyet mászol, akár terepfutó vagy, akár kerékpározol, a jó tájékozódó képesség alapvető fontosságú. A tájékozódási és navigációs kurzusunkon megtanulod, hogyan kell hatékonyan eligazodni a szabadban. Nincs több eltévedés, nincs több felesleges kanyar, a tanfolyamunk után ügyesen el fogsz igazodni akár rossz látási viszonyok mellett is a szabadban. Olvasd tovább…

30.00€

Figyelem! Köss sztornóbiztosítást!Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a jelentkezésed lemondása, módosítása költségvonzattal járhat. Lemondási feltételeinket az Általános Szerződési Feltételek között találod. Javasoljuk, hogy köss sztornóbiztosítást, hogy pl. betegség esetén elkerüld a lemondási költségeket!