Átlátszó kép

Sziklamászó tanfolyamaimat a Krea-Túra Hegymászó és Természetjáró Egyesületen keresztül tartom. Ezeket a https://sziklamaszotanfolyam.hu oldalon tudod elérni. Ha pedig egyesületünk tagja szeretnél lenni, szeretnél egy jó csapathoz tartozni, esetleg magyarországi sziklamászó-engedélyre van szükséged, a https://krea-tura.hu oldalon keresztül tudsz csatlakozni hozzánk.

Triglav, Júliai-Alpok

  1. Events
  2. Venues
  3. Triglav, Júliai-Alpok
Events at this venue
Today

Triglav túra, Szlovénia tetején

Triglav, Júliai-Alpok Triglav, Szlovénia

A Triglavra Szlovéniában igazi rajongással körülvett királyként tekintenek, hiszen ez Szlovénia és a Júliai-Alpok legmagasabb csúcsa, az itt élők számára nemzetük jelképe. Úgy tartják, nem válhat igazi szlovén hazafivá az, aki életében legalább egyszer nem zarándokolt el a tetejére. Isteni eredetű, misztikus hegyként él az emberek képzeletében. Felhőkbe burkolózó koronájáról Olvasd tovább…

Get Tickets 295.00€

Figyelem! Köss sztornóbiztosítást!Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a jelentkezésed lemondása, módosítása költségvonzattal járhat. Lemondási feltételeinket az Általános Szerződési Feltételek között találod. Javasoljuk, hogy köss sztornóbiztosítást, hogy pl. betegség esetén elkerüld a lemondási költségeket!